• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN KAŽNJEN, VJEČITI DERBI BEZ PUBLIKE!

Autor Dragan Šutvić

Vječiti derbi igraće se bez navijača...

 vječiti derbi bez publike  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Partizan je kažnjen zbog nereda na utakmici protiv Čukaričkog i predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom igraće se bez prisustva navijača. Na stadionu crno-bijelih neće biti publike na 170. okršaju sa vječitim rivalom koji je na programu 26. aprila, prenosi "Sport klub".

Timu iz Humske izrečena je i mjera zabrane organizovane podrške navijača na gostujućim stadionima. Takođe, predstojeći meč između Čukaričkog i Partizana koji je zakazan za nedjelju takođe će se odigrati bez prisustva publike. Sve je krenulo od meča sa Čukaričkim koji je prekinut prošle nedjelje zbog nereda na tribinama.

Spekulisalo se da se meč neće nastaviti, domaći tim tražio je da se registruje službenim rezultatom, ali je poslije razgovora doneta odluka da se duel završi. To se na kraju dogodilo u četvrtak, 20. aprila i Čukarički je odnio pobjedu (1:0).

Poraz ekipe Igora Duljaja značio je i da je Partizan ostao na četvrtom mjestu i da sa te pozicije ulazi u plej-of. U 31. kolu gostuje upravo trećeplasiranom Čukaričkom, pa onda u Humsku dolazi prvoplasirana Zvezda. Do kraja doigravanja crno-bijeli pokušaće sve kako bi došli do druge pozicije i kvalifikacija za Ligu šampiona. To mjesto trenutno drži TSC koji gostuje na "Marakani".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC