• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"FK PARTIZAN U VEOMA LOŠEM STANJU!" Aleksandar Vučić: Dugovi su desetine miliona evra, spremni smo da pomognemo

Autor Dragan Šutvić

Predsjednik Srbije govorio o Fudbalskom klubu Partizan.

 vučić o partizanu  Izvor: TV Prva/screenshot

Na dan kada je FK Partizan izgubio od Čukaričkog i ostao još više udaljen od drugog mjesta, koje vodi u Ligu šampiona, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o problemima u tom klubu.

"FK Partizan je u veoma lošem stanju. Nadam se da će prihvatiti pomoć da se sagleda stanje njihovih finansija i da vidimo kako možemo da pomognemo i znanjem da se fiskalno konsoliduje taj klub, jer je u veoma teškoj situaciji. Desetine i desetine miliona evra su dugovi i prema državi, tu nema tolerisanja. Ali smo spremni da i znanjem pomognemo, kao što smo pomogli i za licencu, a i na druge načine da pomognemo, jer se klub nalazi u veoma teškoj situaciji", rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

On je pohvalio rad tri kluba - TSC-a, Čukaričkog i Vojvodine i uz to pohvalno govorio i tome što je FK Crvena zvezda izmirio kompletan poreski dug prema državi.

"Želim ponovo da pohvalim u fudbalskom smislu tri kluba koji veoma napreduju, dva su privatna, Žemberi je uradio izvanredan posao u TSC-u, u Bačkoj Topoli, i u smislu odnosa prema državi, nedugovanja, ulaganja. Čukarički takođe, Vojvodina koja nije privatni klub i ima mnogo manju pomoć nego Zvezda i Partizan, a vraća dugove. Ta tri tima napreduju i pred njima je budućnost, to su čiste stvari. Zvezda je uplatila 7,3 miliona evra poreza u fudbalu i besmisleno je da im govorim 'hvala', jer je to njihova obaveza", dodao je Vučić.

FK Partizan pred sobom ima tri vjerovatno odlučujuće utakmice u narednih deset dana (protiv Čukaričkog, Crvene zvezde i TSC-a), u kojima praktično nema pravo na poraz, jer bi ga dalji neuspjesi eliminisali iz borbe za drugo mjesto.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bigi

Smjene nesposobnog rukovodstva.Nema sta drugo.Trenera dovesti i par novih igraca.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC