• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO TO NE OSJEĆA, NEK GA JE SRAMOTA! Milan Borjan poslije "nule" u derbiju: Možda je do umora, htjeli smo pobjedu!

Autor Nemanja Stanojčić

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je poslije utakmice rekao da ko nije motivisan u derbiju treba da ga bude sramota.

 Milan Borjan nakon derbija Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan i Crvena zvezda remizirali su bez golova u 170. "vječitom" derbiju, još jednom koji nas nije oduševio. Ne samo da nije bilo golova, nego je i atmosfera u Humskoj bila sablasna pošto nije bilo navijača, a pitanje je da li bi i naboj sa tribina nije mogao da do kraja kompenzuje ne toliko zanimljivu fudbalsku predstavu. Partizan je imao bolje šanse i bio je bliži pobjedi pošto mu svakako "gori pod nogama", dok je u jednom trenutku djelovalo da igrači Crvene zvezde nisu naročito motivisani.

Zvezda je već osvojila titulu, na šest kola do kraja, pa je nedostajalo i takmičarskog naboja koji bi izvukao i više od igrača trenera Miloša Milojevića, pa će biti brojnih navijača crveno-bijelih koji će imati zamjerke na zalaganje.

"Derbi bez publike je katastrofa. Najveća utakmica u srpskog fudbalu da se igra bez publike je sramno... Prvo poluvrijeme smo bili dobri, drugo slabije, ali nismo izgubili meč. Ne treba nam motivacija. Derbi je motivacija. To svi znaju. Taj koji nije motivisan treba da bude sramota ne zna šta znači derbi i šta znači našem klubu ova utakmica. Za derbi si uvijek motivisan, moraš da pobijediš. Ne bih rekao da pojedini igrači nisu bili motivisani, možda je do umora, trenirali smo jako. Takođe, misli su nam i na Kupu da osvojimo duplu krunu ove sezone. Ipak, derbi je derbi i moraš da budeš motivisan. Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektnoj igri, a za mene je najvažnije bilo da ne primimo gol", kazao je kapiten Crvene zvezde Milan Borjan poslije utakmice u kojoj je nekoliko puta imao značajne intervencije.

"Zvezda raste iz godine u godinu, organizovan smo klub, uzeli smo titulu šest kola prije kraja i to govori da se dobro radi. Treba da se nastavi i čekaju nas teški izazovi u narednoj sezoni i idemo u Ligu šampiona".

Pogledajte

01:32
Milan Borjan izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC