• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović nije igrao, a opet ga kritikuju! "Korijere delo Sport": Klub mu ispao, a njega briga!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dušan Vlahović i kada ne igra privlači pažnju italijanskih medija koji ga najčešće kritikuju.

 Dušana Vlahovića kritikuju u Italiji Izvor: Profimedia/Nicola Campo

Srpski napadač Dušan Vlahović više od dva mjeseca nije postigao gol za Juventus u prvenstvu Italije, a da nevolja bude još veća - ponovo je povrijeđen. Tako je propustio revanš utakmicu polufinala Kupa Italije protiv Intera u kome "nerazuri" bili uspješniji i slavili su 1:0 (1:0) tako da će se boriti za trofej sa Fiorentinom ili Kremonezeom (prvi meč 2:0), a ponovo se može reći da je u Torinu upaljen alarm.

Juventus ima samo jednu pobjedu u posljednjih sedam utakmica i zbog toga u italijanskoj javnosti žestoko kritikuju Alegrija, ali i njegovog najskupljeg fudbalera Dušana Vlahovića. Tako je Srbin na naslovnim stranama tamošnje štampe bez obzira što nije ni mogao da igra protiv Intera...

"Korijere delo Sport" je kritikovao Dušana Vlahovića zato što mu je "nedostajalo emocija tokom utakmice" kada je sjedio na tribinama. Sve to bazirali su vjerovatno na jednom kadru u kome se tokom televizijskog prenosa iz Milana pojavio Vlahović gdje nije "grickao nokte" i "držao se za glavu" zbog loše igre svojih saigrača. Ne, jedan kadar bio je dovoljan da procjene da mu nije stalo do Juventusa i da je potpuno hladnokrvan prema klubu za koji igra od januara 2022. godine.

"Navijači su primijetili Vlahovićev stav na tribinama. Bio je hladan upkos ispadanju Juventusa. Mnogi su očekivali drugačiju reakciju, ljutnju... Srbin je bio suzdržan i po mišljenju mnogih navijača jednostavno nezainteresovan", glasi kritika na račun Dušana Vlahovića u današnjem izdanju lista "Korijere delo Sport".


Podsjetimo, Dušan Vlahović je ove sezone odigrao 35 utakmica za Juventus i na njima je postigao "samo" 11 golova, pa se tako sve više priča o odlasku, a najviše se spominju Mančester junajted, Arsenal i Čelsi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC