• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VLAHOVIĆ? NISAM ZABRINUT UOPŠTE! Srbin se muči, trener ga brani: "Nije odjednom postao loš igrač"

Autor Dragan Šutvić

Masimilijano Alegi vjeruje u Dušana Vlahovića.

 alegri o vlahoviću  Izvor: Profimedia/Pedro Loureiro/SPP

Dušan Vlahović muči se u Juventusu, za razliku od mečeva u dresu Srbije gdje je dao tri gola, u klubu mu ne ide. Na posljednjih sedam utakmica nije zatresao mrežu, posljednji pogodak postigao je sredinom marta protiv Frajburga u Ligi Evrope. Trener Masimilijano Alegri vjeruje u srpskog napadača.

Italijanski stručnjak uvjeren je da je samo pitanje trenutka kada će Dušan ponovo da pogađa protivničke mreže.

"Tačno je da imamo problem sa postizanjem golova, ali tu nedostaje i malo sreće. Uvjeren sam da će nam napadači pomoći u nastavku sezone. Vlahović? Uopšte nisam zabrinut zbog njega. Ovo je put sazrijevanja, nije on postao loš igrač odjednom. Mora da napreduje, kao i svi ostali i mora da ostane miran. Nije on glavni u Juventusu, cijeli tim je glavni, mi smo ekipa", rekao je Alegri.

Možda to bude baš u nedjelju uveče protiv Napolija, tima koji čeka da i matematički obezbijedi pehar u Italiji. "Napoli je blizu osvajanja Skudeta, ima izvanrednu sezonu i zasluženo će doći do titule. Biće sigurno teška utakmica protiv odličnog tima. Da, izgubili smo 5:1 u januaru, ali nemamo želju za osvetom. Imamo želju da pobijedimo prvoplasirani tim na tabeli koji se dokazao i u evropskim takmičenjima i u Seriji A."

Juventusu je oduzeto 15 poena zbog finansijskih malverzacija, pa je poslije žalbe donijeta nova odluka i klubu je vraćeno tih 15 poena.

"Ne znam kakva pravila tu važe, mogu da kažem da smo poslije te kazne radili sve što je bilo do nas. Možda je ta kazna uticala, možda bismo imali 10 poena više da se to nije dogodilo, ali šta je bilo, bilo je. Moramo da nastavimo da osvajamo bodove, dobili smo nazad poene koje smo već osvojili. Naš cilj je plasman u Ligu šampiona", zaključio je Alegri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC