• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kriza traje, Vlahović dva mjeseca bez gola! Ništa ga neće u Seriji A, Juve igra užasno - Dušan nije ni šutnuo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Juventus igra vrlo loš fudbal, a Dušan Vlahović ne može da dođe do gola.

 Dušan Vlahović dva mjeseca bez gola u Seriji A Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je u velikoj krizi i njegov golgeterski post se nije završio ni na Uskrs. Juventus je poražen na gostovanju Sasuolu 1:0 (0:0), a Vlahović je odigrao još jednu blijedu utakmicu, dijelom i zaslugom svojih saigrača koji mu za 90 i kusur minuta nisu stvorili nijednu priliku. Ipak, sve su prilike da će Vlahović još jednom biti i najkritikovaniji u italijanskim medijima pošto se daleko više očekuje od napadača vrijednog 80 miliona evra.

Posljednji gol u Seriji A je Vlahović postigao još 7. februara, odnosno od tada je nastupio na još devet utakmica u italijanskom prvenstvu bez pogotka, deset u svim italijanskim takmičenjima. Jedine golove u međuvremenu davao je Nantu i Frajburgu u Ligi Evrope, odnosno postigao je tri pogotka u dresu Srbije.

Čini se da Vlahović ima i mentalnu blokadu, ali daleko je veći problem što ne može da uđe u šansu. Tako je protiv Sasuola bio bez udarca ka golu (čak ni van), a dva puta je izblokiran u pokušajima. Imao je 34 kontakta sa loptom i kombinovao je sa svojim saigračima (17 tačnih dodavanja od 21), dobio je tri od četiri duela na zemlji, međutim - gola ni za lijek. Jednostavno, igra koju forsira Alegri nikako ne pogoduje fudbaleru njegovih karakteristika.

Na terenu je bio i srpski reprezentativac Filip Kostić, ali je zamijenjen u 66. minutu, taman pošto je Sasuolo došao u vođstvo golom Gregoara Defrela, za tek drugu pobjedu u istoriji Sasuola na domaćem terenu protiv Juventusa. "Stara dama" nakon ovog kola ostaje na sedmom mjestu sa 44 boda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC