• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Željo imao jednu šansu! Bašić: Idem srećan iz Banjaluke!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslije pobjede Borca nad Željezničarom u derbiju srećni i jedan i drugi trener.

 Izjave Vinko Marinović Nermin Bašić poslije utakmice Borac - Željezničar Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac u pet minuta riješio je derbi protiv Željezničara u Banjaluci i golovima Mrkaića i Piščevića stigao do treće pobjede u nizu.
Ekipa Vinka Marinovića ostvarila je svoj cilj i upisala tri važna boda u borbi za drugo mjesto i plasman u Evropu, pa je trener Borca bio zadovoljan poslije meča.

"Čestitam igračima na pobjedi, ovo je velika pobjeda i važna tri boda za nas. Prvo poluvrijeme smo odigrali zaista dobro, imali smo dvije, tri prilike koje nismo iskoristili, Željezničar je imao u zadnjoj minuti tu jednu situaciju i to je bilo sve od Željezničara na utakmici. U drugom poluvremenu možda smo imali mali pad desetak minut,a ali nakon golova držali smo utakmicu pod kontrolom i mogu samo da čestitam svojim igračima", rekao je Marinović poslije utakmice.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Na drugoj strani Željezničar nije uspio da poslije pobjede nad Širokim Brijegom veže dva trijumfa, ali trener Nermin Bašić bio je prilično zadovoljan nakon meča.

"Prvo da pohvalim ovaj divni ambijent u Banjaluci, sad mi je žao što nisu naši navijači mogli ući na stadion. Prvo poluvrijeme bilo je dosta defanzivno, dosta borbeno. Drugo poluvrijeme smo kontrolisali igru, ali ta dva centaršuta bila su kobna. Ali ja sam jako jako ponosan na svoju ekipu. Igrali su jako borbeno, jako kompaktno, jako hrabro smo došli u Banjaluku i moje srce je zaista veliko. Čestitam mojim igračima, čestitke i Borcu na pobjedi. Dolazi nova utakmica, ali jako sam ponosan na svoju ekipu i idem srećan iz Banjaluke", rekao je Bašić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC