• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Polugoli fudbaleri Sarajeva narodnjakom šokirali trenera! Pobijedili najbitniji meč, pa upali na konferenciju! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon ovog trijumfa biće im mnogo lakše u finišu sezone, a to je moralo da se proslavi.

 Polugoli fudbaleri Sarajeva narodnjakom šokirali trenera! Pobijedili najbitniji meč, pa upali na konferenciju! (VIDEO) Izvor: Youtube/SportSport/printscreen

Fudbaleri Sarajeva ostvarili su veliki trijumf u 29. kolu m:tel Premijer lige BiH, pošto su u duelu koji bi mogao da odluči putnika u Evropu savladali Široki Brijeg (2:1). Trijumf na svom stadionu protiv najvećeg rivala za treću poziciju donio im je četiri boda prednosti, što su igrači bordo tima znali da proslave nakon utakmice. Dio te proslave bio je i prekid konferencije za medije njihovog trenera Mirze Varešanovića!

Pravo iz svlačionice, igrači su polugoli istrčali pred medije, okružili trenera Varešanovića i baš tu riješili da proslave trijumf koji može da im donese nastup u Evropi narednog ljeta. Ovako je izgledala žurka koju su napravili pred medijima:

Dok su igrači sarajevskog tima skakali okolo i na trenutke pjevušili "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića, trener Varešanović bio je potpuno zbunjen onim što se dešava. Morao je da sačeka da prođe zabava njegovih igrača, koji su se ubrzo vratili u svlačionicu, pa da tek onda odgovara na pitanja novinara o velikoj pobjedi svog tima. Pogledajte kako je to izgledalo:

Napravili haos, pa mirno otišli iz sale.
Izvor: YouTube/SportSport

Inače, trijumf je Sarajevu donio nekadašnji omladinac Liveprula Dal Varešanović, sin čovjeka kojem su fudbaleri prekinuli konferenciju nakon meča. Prije ovog kola Sarajevo je imalo samo bod više od Širokog Brijega, ali se sada čini da će se priključiti Zrinjskom i banjalučkom Borcu u grupi timova koji izlaze na međunarodnu scenu. Pogledajte tabelu:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC