• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vinko Marinović produžio ugovor! Ostaje na klupi Borca i naredne sezone

Autor Haris Krhalić

Vinko Marinović će i naredne sezone predvoditi banjalučki klub.

 vinko.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Trener Borca Vinko Marinović produžio je ugovor sa banjalučkim klubom na još jednu sezonu, saopšteno je danas na pres konfreneciji.

Predsjednik Borca Milan Tegeltija rekao je kako je zadovoljan poslom koji je Marinović uradio otkad je preuzeo klub i poručio kako je on pravo rješenje crveno-plave.

"Uprava našeg kluba je zadovoljna sa onim što je Marinović uradio otkad je preuzeo klub, sigurni smo da je on pravo rješenje za ambicije koje ima naš klub. Brzo smo se dogovorili i prepoznali ambicije kako lične tako i klupske. Marinović je uvaženi stručnjak i siguran sam da će i u narednom periodu vrlo uspješno voditi Borac i ispuniti ciljeve o kojima smo govorili u prethodnom periodu", rekao je predsjednik Borca Milan Tegeltija.

Prisutnima se zatim obratio i sportski direktor Oliver Jandrić.

"Ovo je jedan od prvih koraka za pravljenje ekipe za narednu sezonu, logično je bilo da prvo riješimo mjesto šefa stručnog štaba. Period ispred nas ćemo iskorisiti za analizu sezone koja je već na izmaku. Iskoristio bih priliku da čestitam Vinku i poželim svima sreću u narednoj sezoni", poručio je Jandrić.

Izvor: Nebojša Šatara/MONDO

Vinko Marinović se zahvalio Upravi kluba na ukazanom povjerenju i poručio kako sve sada očekuje mnogo posla.

"Borac je moj klub, klub u kojem sam stekao igračku i trenersku afirmaciju, tako da smo se lako dogovorili što se tiče svega. Zahvalio bih se predsjedniku kluba na ukazanom povjerenju. Znam šta je sve pred nama i imamo stvarno velike ambicije. Pred nama je mnogo posla i ono što je bitno što mi svi zajedno sa stručnim štabom želimo da odradimo to kako smo i planirali", zaključio je Marinović.

Podsjećamo, Marinović je imao ugovor do kraja ove sezone, a Borac je preuzeo u avgustu nakon što je Nenad Lalatović podnio ostavku. Za vrijeme njegovog mandata Borac je u 24 utakmice zabilježio 15 pobjeda, tri remija i sedam poraza.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Igor Miljevic

Hvala Bogu da napokon cujem neke lijepe vijesti ovih dana. Ovo je dobar potez. Bravo za onog na ciju inicijativu je ovo napravljeno. Vinko je po meni jedan od najboljih trenera u regionu. Drago mi je da je njegov trud prepoznat.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC