• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA ZA LIGU ŠAMPIONA? Zablistao, pa "digao nos" - traži ogromnu platu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Izgleda da će Crvena zvezda morati da se okrene novim rješenjima u napadu.

 Crvena zvezda ne dovodi Krasoa Izvor: Profimedia

Crvena zvezda sprema tim za Ligu šampiona i već znamo da će novi trener Barak Bahar na raspolaganju imati Marka Stamenića (Kopenhagen) i Pitera Olajinku (Slavija Prag), a generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je još nekoliko pojačanja. Jedno od imena koje se najčešće spominju posljednjih nedjelja je i napadač Žan-Filip Krasoiz Sent Etjena, međutim izgleda da je zapelo i da će na "Marakani" možda morati da potraže novo rješenje.

"Sportski žurnal" javlja da je Kraso tražio previše novca i da zbog toga Crvena zvezda neće moći da ga dovede, odnosno čini se da će se okreniti nekim novim imenima koja su u tefteru tehničkog direktora Marka Marina.

"Finansijska potraživanja oko plate postala su prevelika, strijelac 16 golova u Drugoj ligi Francuske ove sezone smatra da bi mogao da dođe do veće zarade od 1 do 1,2 miliona evra po sezoni u nekoj od pet najjačih liga Evrope", piše današnji "Žurnal" i dodaje da nakon što je Kraso obavijestio Crvenu zvezdu da želi da sačeka druge ponude, počeli su više nego aktivno da razmišljaju o drugim imenima.

Napadač iz Obale Slonovače, koji je inače rođen u Štutgartu, postaje slobodan tokom ljeta, a ove sezone je u drugom rangu francuskog fudbala upisao 16 golova i devet asistencija. Njegov klub se neće vratiti u elitni rang, ali Kraso izgleda planira da naredne godine igra u Ligi 1.

Podsjetimo, Crvena zvezda u svojim redovima od napadača ima samo Aleksandra Pešića, dok je neizvjesno da li će otkupiti pozajmljenog Marka Rakonjca iz Lokomotive, dok je mladi Jovan Mijatović ipak više krilo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC