• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninkovića izbacili iz svlačionice rivala! Došao da čestita, a onda je bivši šef poludio... (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Miloš Ninković nije mislio ništa ružno kada je došao da čestita svom bivšem klubu na pobjedi u derbiju.

 Miloš Ninković izbačen iz svlačionice bivšeg kluba Izvor: Twitter/keepupau/Screenshot

Srpski fudbaler Miloš Ninković još od 2015. godine igra u Australiji gdje je postao legenda Sidneja, da bi klub "ujeo za srce" prelaskom u rivalski Zapadni Sidnej. Navijači, ali ni bivši trener, nisu mu oprostili što ih je na taj način "izdao", tako da je poslije meča koji se igrao na Đurđevdan došlo do velikog haosa.

Sidnej je slavio u gostima kod Vonderersa 2:1 (0:1) poslije velikog preokreta u drugom poluvremenu, da bi potom bivši srpski reprezetativac Ninković učtivo ušao u svlačionicu rivala kako bi se pozdravio sa dojučerašnjim saigračima. Na snimku koji se pojavio odmah poslije utakmice vidi se kako je išao od jednog do drugog i čestitao im na pobjedi, a potom se na licima igrača Sidneja vidi da je došlo do neke gužve.

Već u narednom kadru vidi se kako dvojica muškaraca izvode Ninkovića iz svlačionice, da bi potom bilo objašnjeno da je došlo do verbalnog sukoba sa bivšim trenerom. "Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice", rekao je Stiv Korika o sukobu o kom bruji Australija.

"Još tokom utakmice trener je nešto dobacivao mom igraču. Miloš je otišao da čestita starim saigračima. Njihovom treneru se nije svidjelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno. Bilo je žestoko", naveo je Ninkovićev trener Mark Rudan koji je stao u zaštitu svog najboljeg igrača, a klub mu je na četvrtom mjestu, odmah ispred Sidneja koji se muči poslije odlaska bivšeg "orla".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC