• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džaka pomenuo i svoju porodicu, njegov brat se odmah javio: Švajcarci ŽESTOKO kaznili Albanca zbog divljačkog ponašanja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Taulant Džaka, brat Granita Džake, dugo neće moći da igra jer je udario protivnika na terenu.

 Taulant Džaka se izvinio zbog udaranja glavom protivnika Izvor: Twitter/FootballSwissEN/printscreen

Albanski fudbaler Taulant Džaka, rođeni brat kapitena Švajcarske Granita Džake, suspendovan je sa čak osam utakmica svog tima, Bazela, jer je glavom udario protivnika na utakmici protiv Ciriha. On je zbog tog udarca kažnjen sa sedam utakmica i neće moći da igra ni na osmoj nakon što odsluži tu kaznu, jer je dobio osmi žuti karton, saopštio je tamošnji fudbalski savez.

Džaka je udario glavom hrvatskog igrača Nikolu Katića, defanzivca Ciriha, koji je odmah pao na travu i ta scena mnoge je podsjetila na udarac kojim je Zinedin Zidan srušio Marka Materacija u finalu Svjetskog prvenstva 2006. godine. Albanac će propustiti sve četiri prvenstvene utakmice koje su preostale Bazelu do kraja sezone u švajcarskoj Superligi, u kojoj se njegov tim bori za plasman u Evropu.

Džaka je na svom Instagram profilu objavio poruku izvinjenja, koju mu je među prvima komentarisao brat Granit, ostavivši emotikon srca ispod nje.

"Dragi navijači, koristim ovu priliku da se izvinim svima zbog mog gesta od sinoć. Svi znate da sam emotivan i da ne odstupam, već dajem sve za svoje boje. I mi igrači smo ljudi od mesa i krvi i ponekad reagujemo emotivno u određenim situacijama. Istovremeno, nikakve uvrede protiv mene i moje porodice ne pravdaju takvu grešku. Kao iskusan igrač i kapiten ovog tima, imam i ulogu uzora i, posebno u teškim momentima i to nisam iskoristio u ovoj situaciji."

"Ne mogu da izbrišem ono što sam uradio prošle noći i naravno da ću snositi posljedice zato što nisam mogao da se kontrolišem na trenutak. Vaš Tauli."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC