• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija razmatra kandidaturu za EP '27: Čelnici FSS u posjeti UEFA, pričali o važnim temama sa Čeferinom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dragan Džajić i Jovan Šurbatović pričali su sa predsjednikom UEFA Aleksanderom Čeferinom o potencijalnoj kandidaturi Srbije za Evropsko prvenstvo mladih 2027. godine, odnosno o finalima Lige Evrope i Konferencijske lige kada bude izgrađen Nacionalni stadion.

 Džajić i Šurbatović u posjeti kod Čeferina Izvor: Promo/FSS

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić i generalni sekretar Jovan Šurbatović bili su gosti predsjednika UEFA Aleksandera Čeferina u Nionu. Čeferin je čelnike FSS pozvao u službenu posjetu, a tom prilikom razgovarali su sa njim i njegovim saradnikom Zoranom Lakovićem na mnoge važne teme.

"Džajić i Šurbatović upoznali su predsjednika Čeferina sa strateškim ciljevima naše organizacije u naredne četiri godine, koji se prije svega odnose na zajednička ulaganja u infrastrukuturu i travnate podloge, izgradnju administrativne zgrade, osnivanje Akademije FSS i mogućnosti da Srbija bude domaćin jednog od završnih turnira Evropskog prvenstva u mlađim uzrasnim kategorijama", navodi se u saopštenju FSS.

Objašnjeno je da se pričalo i o potencijalnoj kandidaturi Srbije za domaćina U21 Evropskog prvenstva 2007. godine, dok je takođe konstatovano da izgradnjom Nacionalnog stadiona - stičemo šanse za organizaciju finala Lige Evrope ili Konferencijske lige.

"Predsjednik Čeferin je još jednom pohvalio napore FSS koji uz svesrdnu podršku Vlade Republike Srbije na pravi način koristi sredstva UEFA namijenjena razvoju infrastrukture i stvaranju ljepše slike na fudbalskim terenima širom zemlje. Potvrđeno je još jednom da će 4. oktobra 2023. godine Beograd biti domaćin HET-TRIK Komiteta UEFA, a gotovo je izvjesno da će se jedan od narednih seminara Sudijske organizacije UEFA takođe održati u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi", navodi se u saopštenju i dodaje da je razmatrana i kandidatura Beograda za organizaciju UEFA Kongeresa i idućim godinama.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC