• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep Gvardiola napravio je savršeni Mančester siti i pregazio Real Madrid - 4:0

 mančester siti real madrid liga šampiona uživo Izvor: Profimedia

Mančester siti pobijedio je Real Madrid 4:0 (2:0) u revanšu i plasirao se u finale Lige šampiona protiv Intera, koje će biti odigrano 10. juna u Istanbulu, na Ataturk olimpijskom stadionu.

Pep Gvardiola napravio je mašineru koja na momente djeluje moćnija i od njegove Barselone, predvođene Leom Mesijem, sa kojom je dva puta bio prvak Evrope - 2009. i 2011. godine.

Poslije toga je samo jednom bio u meču za "ušatog" - 2021. sa Sitijem protiv Čelsija i izgubio je, a ovog proljeća otići će u Tursku kao izraziti favorit protiv Intera i zaista bi bila senzacija da "građani" ne podignu najvredniji trofej, jer su i u srijedu uveče na "Itihadu" pokazali da im nema ravnog.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je protekao večerašnji meč.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

22:51

KRAJ! ČUDESNI SITI JE U FINALU LIGE ŠAMPIONA!

Konačnih 4:0 dovoljno govore o tome kako je Mančester siti pregazio Real Madrid i ušao u finale protiv Intera, koje će biti odigrano 10. juna u Istanbulu! Strelci ove srede bili su Bernardo Silva (dva puta), a potom i Eder Militao (autogolom) i Hulian Alvarez.

22:48

91' DEBAKL REALA, 4:0 ZA SITI!

Gvardiola je ponovo pogodio! Rezervista Hulian Alvarez ušao je sa klupe i na asistenciju takođe rezerviste Fila Fodena postavio ogromnih 4:0 u 91. minutu utakmice. Kako samo igra ovaj tim!

22:34

76' 3:0, SADA JE DEFINITIVNO KRAJ!

Eder Militao postavio je autogolom ogromnih 3:0, posle kojih je izvesno gotova vladavina "kraljevskog kluba"!

Na centaršut Kevina De Brujnea sa leve strane, Militao je uskočio na kobno mesto po svog golmana, Kurtou. Nisu imali sreće obojica i deluje da je u ovom trenutku sve gotovo na "Itihadu".

Izvor: Fonet/AP/Jon Super

22:30

74' PREČKA!

Erling Holand ponovo je imao veliku šansu, ali Kurtoa je odbranio i lopta se odblia do prečke. Spektakularno je blio dodavanje Ilkaja Gundogana ka Norvežaninu i ovo je obično gol kada se Sitijeva gol-mašina nađe u sličnoj zicer situaciji.

22:23

60' Monotono drugo poluvreme

Prštalo je na sve strane u prvom delu meča, a sada deluje kao da je sve rešeno. Real Madrid pokušava da nađe put ka golu "građana", ali Siti je prosto previše dobar u prvih sat utakmice

21:36

35' PREČKA! NE OTPISUJTE REAL!

Vezista Reala Toni Kros pogodio je prečku gola Sitija! Sa oko 25-30 metara gađao je snažno, a golman Sitija Ederson je odbranio, inače bi se lopta verovatno od prečku odbila u gol!

21:25

23' SITI VODI - OD OVOGA NEMA ODBRANE!

Mančester siti je kao na igrici izigrao odbranu Reala, a onda je Bernardo Silva zakucao loptu u mrežu Madriđana!

De Brujne je magičnom asistencijom našao Silvu, koji ju je snažnim udarcem poslao kraj leve stative Realovog gola. Kurtoa se bacio u drugu stranu i nije bio ni blizu da obrani.

21:22

21' MAGIJA KURTOE!

Čudesna intervencija golmana Reala Tiba Kurtoe! Ponovo je gađao Holand, ponovo je to bio udarac glavom i ponovo je Belgijanac bio spreman i na mestu! Spektakularno brani.

21:09

7' Prvo uzbuđenje!

Erling Holand je utrčao u peterac po levoj strani, pokušao da asistira nekome, ali ta lopta nije "našla" nijednog igrača Sitija u šesnaestercu. U nastavku akcije, Rodri je došao u opasnu zonu po gol Reala, gađao "nisko" i nije mnogo nedostajalo da pogodi malu mrežu kraj desne stative gola Reala!

Izvor: Profimedia

20:45

Ovo su sastavi

20:30

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice!

Meč Mančester siti - Real Madrid počeće u 21 u Engleskoj i daće ime drugog finaliste Lige šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije