• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić zvanično produžio ugovor sa Slogom Meridian, Dobojlije dobijaju reflektore i hibridni teren

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Održana konferencija za medije Sloge Meridian, na kojoj su saopštene brojne novosti u vezi sa dobojskim premijerligašem i stadionom "Luke".

 FK Sloga Doboj Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Vlado Jagodić ostvario je cilj i sa Slogom Meridian izborio opstanak u m:tel Premijer ligi BiH, zbog čega ga je rukovodstvo Dobojlija nagradilo novim ugovorom. Iskusni stručnjak i naredne sezone predvodiće "crveno-bijele", a danas je zvanično potpisano produženje saradnje.

Iskusni stručnjak naglasio je da će druga sezona biti još teža od premijerne u bh. eliti, ali da je spreman za nove izazove. Kako je istakao, želja svih je da Sloga Meridian dogodine cilja sredinu tabele, a ne da se bori za opstanak do posljednjeg kola, kako je to bio slučaj u nedavno završenom prvenstvu.

"To će biti teško, ali znamo put. Imamo fantastičnu Slogu, naše ime jasno govori da je sloga odlučujuća, što znači da ćemo zajedničkim snagama sve uraditi kako treba, ja sa stručne, a ljudi sa operativne i administrativne strane. Popunićemo ekipu, da imamo četiri golmana i 24 igrača i taj broj trebalo bi da započne pripreme", rekao je Jagodić, koji start priprema planira za 19. jun.

Na konferenciji za medije saopšteno je i da će u Doboju uskoro početi izgradnja hibridnog terena, a vrijednost projekta iznosi više od dva miliona KM. To je potvrdio i gradonačlenik Doboja Boris Jerinić, koji je najavio i druge infrastrukturna ulaganja.

"Naredne sedmice počinje izgradnja hibridnog terena. Između grada i Fudbalskog saveza BiH potpisan je ugovor i to je projekat koji je vrijedan više od 2.000.000 KM. Paralelno s tim, ušli smo u pregovore oko izgradnje reflektora i proces nabavke stubova. Sve to potrebno je kako bismo dobili licencu da igramo na stadionu u Doboju. Godinu dana smo iskusniji, sezona je iza nas, koja nam je bila potrebna da se naviknemo i adaptiramo na igranje m:tel Premijer ligu BiH", rekao je Jerinić.

Predsjednik dobojskoj premijerligaša Miroslav Kršić ističe da će jedan od prioriteta u narednim godinama biti poboljšanje odmadinske škole.

"Iz dana u dan ovaj klub želimo da dižemo na viši nivo, u svakom pogledu - organizacionom, igračkom, stručnom. Svake godine je to sve teže, zbog čega svi moramo da ulažemo veće napore. Sve činimo u interesu kluba, grada i djece iz omladinske škole. To su stvari na kojima ćemo se bazirati i pokušati da omladinsku školu podignemo još više, kako bi u narednim godinama djeca iz omladinskih selekcija bili standardni prvotimci", poručio je prvi čovjek kluba.

U narednim danima očekuju se dolazak i prvih pojačanja u klub. Nemanja Mihajlović napustio je redove Sloge Meridian i potpisao za banjalučki Borac, dok članovi kluba više nisu Bakir Brajlović, David Čolić, Danijel Kovačević, Milan Lalić, Demir Peco i Toni Livančić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC