• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesiju ne daju u Barselonu ni za džabe!? Htio da odbije 1,2 milijarde zbog voljenog kluba, a onda se javio problem

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lionel Mesi je htio da se žrtvuje i odbije basnoslovnu svotu novca zbog Barselone, ali postoji problem.

 Lionel Mesi hoće za džabe u Barselonu ali ne može Izvor: Profimedia

Lionel Mesi zvanično napušta Pari Sen Žermen sa posljednjim danom juna i slobodan je u izboru nove sredine, a već i ptice na granu znaju koje su mu opcije. Prvobitno se pričalo o odlasku u Inter iz Majamija, potom o povratku u Barselonu, dok najnovije informacije kažu da je najbliži prelasku u Saudijsku Arabiju gdje mu nude najveći ugovor u istoriji fudbala vrijedan nevjerovatnih 1,2 milijarde evra.

Ako sluša srce, Lionel Mesi će otići u Barselonu, pošto se njegov otac i agent Horhe sastao sa Đoanom Laportom i razgovarao je o eventualnom povratku na "Kamp Nou" poslije dvije godine. Horhe Mesi je izjavio da njegov sin želi da se vrati u Barselonu, ali je vjerovali ili ne to pod znakom pitanja - čak iako je slobodan agent.

Zbog finansijskih problema koje ima Barselona, La Liga ih "drži na oku" i ima rigorozna pravila. Bez obzira što Mesi želi da dođe u Barselonu i igra bez plate, takvu mogućnost čelnici takmičenja odbijaju i imaju uslov - ako potpiše, mora da ima najmanje 50 odsto manju platu u odnosu na period u Pari Sen Žermenu. Preciznije, to znači da Mesi ne može da potpiše za platu koja je manja od 25 miliona evra, što Barsa u ovom trenutku ne može da plati.

"Horhe Mesi mi je rekao da će Leo igrati za Barselonu i za džabe, ali ne radi se o novcu... Njegov povratak u Barselonu vidim kao jako komplikovan, ne mislim da će se dogoditi", rekao je argentinski novinar Karlos Monfort koji je upućen u dešavanja u taboru najvećeg fudbalera svih vremena.

Prema posljednjim informacijama iz Španije, Mesi je veoma potresen zbog toga što La Liga ne dozvoljava da se ostvari transfer u Barselonu, a Al Hilal, saudijski klub koji želi da ga dovede, gubi strpljenje. Poručili su Mesiju da ga neće vječno čekati i ukoliko bi došao tek sljedeće godine, ne bi mogao da računa na platu koju mu sada nude, a koja je zaista gigantska i obezbijedila bi mu novac kakav se ne pamti.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC