• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA! MONDO saznaje - Bahar tražio špica iz Bundeslige, dao tri gola crveno-bijelima

Autor Milutin Vujičić

Poznati napadač stiže među crveno-bijele!

 Munas Dabur želja Zvezde Izvor: Profimedia/DIENER/PIXATHLON/SIPA/1808301200

Crvena zvezda traži napadače za Ligu šampiona, a predlog novog trenera Baraka Bahara je njegov zemljak Munas Dabur (31), fudbaler Hofenhajma. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obećao je novom treneru Baraku Baharu dvojicu napadača koji će pojačati konkurenciju Aleksandru Pešiću u špicu za grupnu fazu Lige šampiona, a prema saznanjima MONDA - Izraelac bi baš svog zemljaka. U pitanju je dobro poznati fudbaler Hofenhajma koga navijači crveno-bijelih dobro pamte jer je do sada odigrao četiri meča protiv Zvezde i dao joj je tri gola.

U dresu Salcburga, u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2018. godine, dva puta je pogađao mrežu Milana Borjana prije velikog preokreta ekipe Vladana Milojevića (2:2), dok je dvije godine kasnije postigao gol za Hofenhajm u pobjedi nad tadašnjim timom Dejana Stankovića u grupnoj fazi Lige Evrope (2:0).

Posao je daleko od zaključenog, Dabur ima ugovor sa Hofenhajmom na još godinu dana i nemački klub je voljan da ga pusti bez ozbiljnijeg obeštećenja, međutim problem Crvenoj zvezdi predstavlja plata koju ima bivši reprezentativac Izraela. Ona je gotovo tri miliona evra i jasno je da je to novac koji Zvezda ne može da ponudu Daburu (možda bi mogla polovinu u najboljem slučaju), ali se nadaju da bi faktor Bahar, kao i bonusi za golove i rezultate u Ligi šampiona mogli da "kupe" iskusnog napadača da ipak dođe u Beograd.

Crvena zvezda ima i konkurenciju pošto Munas Dabur odavno privlači pažnju klubova sa Bliskog istoka, pa su dva kluba iz Emirata zainteresovana da dovedu Izraelca. Mogu da ponude daleko veći novac od srpskog šampiona, posebno u jeku potrošnje u konkurentskoj Saudijskoj Arabiji, ali ne mogu da ponude bar šest vrhunskih utkamica u Ligi šampiona.

Iza Dabura je prosječna sezona u Bundesligi gdje je za Hofenhajm postigao šest golova na 21 nastupu, dok je dva puta pogađao i u Kupu Njemačke. Prethodno je igrao za Makabi Nazaret, Makabi Tel Aviv, Grashopers, Salcburg i Sevilju. U Španiji se najkraće zadržao prije nego što ga je Hofenhajm platio čak 12 miliona evra u januaru 2020

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Treći radni dan i već nepotizam

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC