• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA PRVO POJAČANJE PRONAŠLA U DRUGOJ LIGI! Nigerijac potpisao za crveno-bijele, igra na svim mjestima u napadu

Autor Milutin Vujičić

Malo iznenađenje Crvene zvezde na početku prelaznog roka, stiže Šedrak Čarls.

 Šedrak Čarls stiže u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar donio je odluku da mu je neophodan novi golman pošto nema povjerenja u kapitena tima Milana Borjana i obavijestio ga je da ga da neće biti prvi izbor. To nije i jedini rez koji će Izraelac napraviti ovog ljeta, a zbog toga se očekuje i veliki broj dolazaka. Već su dogovoreni Piter Olajinka (Slavija) i Marko Stamenić (Kopenhagen), sa pozajmice se vraća Vladimir Lučić (Čukarički), a u međuvremenu je zaključen još jedan transfer.

Mladi nigerijski napadač Šedrak Čarls (20) potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, prenosi "Sportski žurnal". Čarls je ne tako davno potpisao novi ugovor sa novobeogradskim IMT-om do 2026. godine, međutim čim su na "Marakani" vidjeli da obećava - odlučili su da ga angažuju.

Čarls je inače bio najbolji strijelac Omladinske lige Srbije (20 golova), a upisao je i jedan gol u seniorskoj konkurenciji za "traktoriste" u Prvoj ligi Srbije, što je bilo dovoljno da ga skauti najtrofejnijeg srpskog kluba primijete. Igra kao napadač, ali može da odgovori i na oba krila. Neće naravno Čarls odmah pojačati konkurenciju u Baharovom timu nego će najvjerovatnije biti pozajmljen ovom klubu nazad, odnosno postoji šansa da završi i u filijali Grafičaru, s tim da će se saradnja dva kluba raskinuti u slučaju ulaska kluba sa Senjaka u Superligu.

U međuvremenu, Crvena zvezda je krenula i po novog golmana, dok se sve više spekuliše i o dolasku novog štopera i to bi mogao da bude povratnik Miloš Degenek kome bi to bio treći mandat u klubu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC