• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Kovačević o Crvenoj zvezdi: "Pristao bih da odem jer će igrati Ligu šampiona"

Vladan Kovačević oglasio se o potencijalnom dolasku u Crvenu zvezdu

 Kovačević o interesovanju Crvene zvezde Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Golman Vladan Kovačević priznao je da je razgovarao sa Crvenom zvezdom, da bi rado došao na "Marakanu", ali i da se trenutno ništa ne događa u vezi sa tim.

"Imao sam priliku da razgovaram sa ljudima iz Crvene zvezde. Poslije tog razgovora, ništa više. Da li bi Zvezda bila za mene prava opcija? Ja bih pristao da idem u Zvezdu, jer će igrati Ligu šampiona. Zvezda je Zvezda, njen poziv uvijek prija, ali poslije prvog razgovora, ništa se više nije desilo", rekao je Kovačević za ATV.

Perspektivni čuvar mreže bio je najbolji među stativama u Poljskoj, gdje brani za Rakov. Svojevremeno je igrao za Željezničar iz Banjaluke, Sarajevo i Slobodu iz Mrkonjić Grada i već dvije sezone dobija priznanje za najboljeg golmana u Poljskoj. U međuvremenu, ljubitelji fudbala u Srbiji prepoznaju ga i po tome da je želja selektora Dragana Stojkovića Piksija, ali to ne ide tako glatko i dijelom zbog toga što je nastupao za U21 reprezetanciju BiH.

U međuvremenu nazire se jošrezova novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara, a već je javno poznato da Milan Borjan, kapiten crveno-bijelih, više nije prvi golman, nakon šest uspješnih godina tokom kojih je pisao istoriju kluba. I ta odluka mu nije prijala, posebno zbognačina na koji mu je saopštena - telefonom.

Sa druge strane, ono što bi sigurno predstavljalo problem Zvezdi je činjenica da je Kovačević pod ugovorom sa poljskim Rakovom, da mu je cijena procenjena na osam miliona evra i da neće biti slobodan do juna 2026. godine. A prošle zime nagađalo se da su Francuzi bili spremni da ga plate čak pet miliona evra.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC