• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Kovačević želja Crvene zvezde!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda krenula je po novog golmana, a kao jedna od želja se pominje i Vladan Kovačević.

 Vladan Kovačevič želja Crvene zvezde Izvor: Profimedia

Na Marakani je počelo vrijeme velikih promjena. Nakon što su se danas pojavile informacije kako je Milan Borjan postao „višak“ u klubu, Crvena zvezda je već krenula u potragu za novim golmanom, a jedna od želja i golman Rakova, Vladan Kovačević.

Njega jako cijeni novi tehnički direktor Marko Marin koji ga je preporučio kao konačno rješenje i klub sa Marakane je „pustio pipke“ u ispitivanju terena za potencijalni transfer, javlja Mozzart Sport.

Banjalučanin već dvije sezone nosi dres Rakova sa kojim je ove sezone osvojio senzacionalnu titulu u Poljskoj. Došao je prije dvije godine iz Sarajeva, a pored titule je osvojio dva Superkupa i jedan Kup Poljske. U obje sezone je proglašen najboljim golmanom poljskog šampionata, a na 64 meča je mrežu sačuvao u 44 navrata.

Kovačević je zvanično najvredniji fudbaler u Poljskoj, još ljetos se Benfika pominjala kao zainteresovana, Rakov je tražio 7.000.000 evra, ali do transfera nije došlo. Zimus je zagrizao i Monpelje ali poljski klub tada nije želio da razgovara o prodaji. Strani mediji su ga dovodili i u sferu interesovanja Glazgov Rendžersa i Bajer Leverkuzena.

„Njegova tržišna vrijednost je velika. Govorimo o sumi od 10.000.000 evra. Ne bismo se uvrijedili ako nam neko ponudi toliko. A poslije tih 10.000.000 evra možemo dalje da govorimo o bonusima i procentima od naredne prodaje“, rekao je prije mjesec dana za poljske medije Pjotr Obidžinski, predsjednik Rakova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC