• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORJAN NAPUŠTA ZVEZDU! Barak Bahar došao na Marakanu i odmah siječe: Kapiten odlazi poslije šest godina

Borjan je obaviješten da više neće biti prvi golman Crvene zvezde.

 Bahar otpisao Milana Borjana Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je zvanično angažovala novog trenera Baraka Bahara, a prvi potez Izraelca je "sklanjanje Milana Borjana" sa gola, prenosi "Telegraf". Prema njihovim informacijama, Bahar je po dolasku u Beograd odmah obavio razgovor sa kapitenom i obavijestio ga da ga ne vidi kao prvog golmana ekipe, odnosno da će rukovodstvu predložiti novo ime za narednu "jedinicu" srpskog šampiona.

Milan Borjan je ove sezone podigao šesti uzastopni trofej prvaka Srbije, ali izgleda da više nije u planovima crveno-bijelih pošto je sada već u veteranskim godinama, dok je takođe pao u formi u završnici takmičarske godine, a takođe se više puta spominjao njegov odlazak.

Reprezentativni golman Kanade je inače oborio brojne rekorde u Crvenoj zvezdi za prethodnih šest sezona i čak se spominjala mogućnost da bi mogao da bude proglašen za novu "Zvezdinu zvezdu". Odigrao je čak 275 utakmica i osvojio je šest titula prvaka Srbije i tri duple krune, dok je igrao dva puta u Ligi šampiona i četiri puta u grupnoj fazi Lige Evrope. Takođe, postigao je i jedan gol, sa jedanaesterca.

Prethodno je Borjan igrao i za Sivaspor, Rad, Ludogorec, Vaslui, Radnički Niš i Koronu, a ugovor sa Crvenom zvezdom ga veže još čak tri sezone. Ipak, sada kada se priča o odlasku, jasno je da neće ostati još tri godine na "Marakani" i već ovog ljeta bi mogao da ode, ako ne želi da bude rezervni golman.

Crvena zvezda inače u timu ima još Zorana Popovića (na pozajmici u Čukaričkom), Nikola Vasiljevića i mladog Jovana Miladinovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC