• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Povrijeđen sam, nisam zaslužio! Milan Borjan se oglasio nakon precrtavanja u Crvenoj zvezdi

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan oglasio se nakon što ga je trener Barak Bahar otpisao sa mjesta prvog golmana.

 Milan Borjan o odlasku iz Crvene zvezde Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar obavijestio je Milana Borjana da više neće biti prvi golman tima. To je učinio dok je Borjan bio na odmoru sa porodicom u Parizu, a sve dva dana po dolaska u Beograd - i malo je reći da je kanadski reprezentativac bio zatečen odlukom novog šefa stručnog štaba.

Borjan je već šest godina standardan golman crveno-bijelih, osvojio je šest naslova prvaka Srbije, tri duple krune, igrao je dva puta u grupnoj fazi Lige šampiona i četiri puta u Ligi Evrope, drži mnogobrojne rekorde u crveno-bijelom, ali jednostavno nije po ukusu Baraka Bahara. I dok se već priča da bi nova "jedinica" mogla da dođe iz Izraela, Milan Borjan se oglasio povodom novonastale situacije koja mu nikako nije prijatna.

"Upoznao sam trenera Baraka Bahara u Beogradu i lijepo smo se ispričali. Kad sam došao u Pariz, novi trener me je pozvao i saopštio mi da nisam više prvi golman i da ne računa na mene. Telefonskim putem. Iskreno, jako mi je teško i jako sam povrijeđen, jer nisam zaslužio da me trener koji je dva dana u klubu pozove i saopšti takvu informaciju. Prosto mislim da je trebalo da budem ispoštovan na način koji dolikuje nekome ko je šest godina života dao Crvenoj zvezdi", kazao je Milan Borjan u ekskluzivnoj izjavi za "Sportski žurnal".

Čini se da je izvjesno da će se priča Crvene zvezde i Milana Borjana završiti ovog ljeta, iako ima ugovor na još tri sezone i mnogi su očekivali da će na "Marakani" završiti karijeru.

"Sada mi je vruća glava i jako sam povrijeđen i tužan, ne želim da kažem nešto što nije na mjestu. Neka o meni pričaju moji rezultati i šest godina titula, duplih kruna, sportskih i nadljudskih napora. Vrijeme je uvijek najbolji pokazatelj. U svakom slučaju, ja sam Zvezdin vojnik, imam ugovor do 2026. godine. Moje srce kuca za moju Crvenu zvezdu i to niko ne može da mi oduzme", zaključio je kapiten kluba.

Podsjetimo, Borjan je u nekoliko navrata želio da napusti Crvenu zvezdu, čak se i opraštao na društvenim mrežama kada se spominjao odlazak u Emirate i Saudijsku Arabiju, ali bi svaki put nakon toga dobijao novi, poboljšani ugovor, posljednji čak do svoje 39. godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC