• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Okupili se mladi reprezentativci BiH: "ZmajićI" igraju sa Turskom

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Na startu se vidi na igračima da su motivisani da naprave što bolji rezultat i da pokažu da mogu ostvariti plasman na veliko takmičenje. Svi vjerujemo da je to moguće jer se radi o zaista talentovanoj generaciji“, rekao je selektor Igor Janković.

 Mlada reprezentacija BiH okupila se za prijateljski meč sa Turskom Izvor: Promo/FS BiH

U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja će naredne sedmice odigrati prijateljski meč sa Turskom, okupila se juče na Ilidži, a u TK FK Sarajevo u Butmiru mladi "zmajevi" odradili su trening.

Jutros su reprezentativci trenirali u teretani, a danas je na rasporedu još jedan trening u Butmiru. Selektor Igor Janković o ovoj reprezentativnoj akciji kaže:

"Malo je nezgodan termin, jer neki su igrači počeli pripreme, neki nisu. Međutim, oni su profesionalci i spremni su došli na ovo okupljanje. Trebala nam je ovakva jedna utakmica protiv kvalitetnog protivnika, što Turska sigurno jeste. To će nam pokazati na kojem smo nivou. Ako ponovimo igre iz prethodnih utakmica, vjerujem da rezultat neće izostati.“

Janković je još dodao:

"Na startu se vidi na igračima da su motivisani da naprave što bolji rezultat i da pokažu da mogu ostvariti plasman na veliko takmičenje. Svi vjerujemo da je to moguće jer se radi o zaista talentovanoj generaciji.“

Igrači će se u Sarajevu pripremati do 18. juna kad putuju u Istanbul. Meč će biti odigran na stadionu Ejup 20. juna od 20 časova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC