• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEJMAR I PRELIJEPA BRAZILKA, VEZA PUNA TURBULENCIJA: Skandal za skandalom - prevara, raskid, Soraja, trudnoća...

Nejmar i Bruna Bjankardi imali su turbulentnu vezu, pričalo se i da je Brazilac bio i sa srpskom starletom Sorajom...

 Veza Nejmara i Brune Bjankardi Izvor: Twitter/PortalDaBola_/Screenshot/Instagram/screenshot/brunabiancardi

Nejmar i Bruna Bjankardi čekaju dijete, ali je brazilski fudbaler napravio skandal. Prevario je svoju trudnu djevojku i onda se na instagramu izvinjavao. Oglasio se na društvenim mrežama i molio za oproštaj jer je "napravio veliku grešku i zna da je pogriješio i da pokušava da opravda ono što ne može da se opravda". Po objavi i svemu djeluje da mu je oprostila.

Za Nejmara svi znaju, on je jedna od fudbalskih zvijezda, nosi dres PSŽ-a i dosta toga je o njemu poznato. Ko je Bruna? Ona je influenserka, ima preko 5,6 miliona pratilaca na Instagramu i njihova veza je puna turbulencija. Njih dvoje su u avgustu prošle godine raskinuli vjeridbu i tada je ona napisala "da su prekinuli romansu, ali da razlog toga nije njegovo nevjerstvo". Međutim, to nije dugo trajalo.

Samo nekoliko mjeseci kasnije su se pomirili, ponovo su počeli da izlaze i onda je u aprilu ove godine stigla bombastična vijest - potvrdili su da čekaju dijete.

"Sanjamo o vašem životu, planiramo vaš dolazak i saznanje da ste tu da upotpunite našu ljubav čini naše dane mnogo srećnijim. Stići ćete u prelijepu porodicu, sa bratom, babom, tetkama i ujnama koje vas već toliko vole. Dođi uskoro sine, radujemo se tebi", objavila je Brazilka uz citiranje Biblije na Instagramu.

Povezivao se Brazilac u prethodnom periodu sa mnogim ljepoticama, pisalo se i da je bio u vezi sa srpskom starletom Sorajom, to doduše nije potvrđeno. Djelovalo je da se konačno smirio u privatnom životu, posebno poslije objave o djetetu, ali je onda napravio skandal i prevario je svoju trudnu djevojku.

"Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osjećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema djetetu će pobijediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati", napisao je Nejmar.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC