• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar ide u Englesku!? "Ekip" objavio da su počeli pregovori o odlasku Brazilca iz Pariza!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Brazilski as navodno se sprema za odlazak sa "Parka prinčeva" poslije šest godina.

 Nejmar ide u Mančester junajted Izvor: Profimedia/JOHN SPENCER/SIPA/2302151523

Nejmar (31) mogao bi ovog ljeta da ode u Mančester junajted, objavio je "L'ekip".

Pregovori njegovog Pari Sen Žermena i Mančester junajteda navodno su već počeli. "Tim iz glavnog grada Francuske neće se protiviti odlasku Nejmara, pod određenim uslovima. U zvaničnoj komunikaciji, PSŽ ne prodaje igrača, ali unutar kluba u ovome vide šansu za okretanje ka projektu koji će biti manje glamurozan, a sa više discipline. Takođe, postoje i oni koji vide u ovom potezu ambiciju za formiranje uravnoteženijeg tima oko jedne zvijezde - Kilijana Mbapea", objasnio je poznati list.

Nejmar je stigao u PSŽ u avgustu 2017. iz Barselone, za tada rekordan iznos od čak 222 miliona evra, ali za taj novac ipak nije uspio da ostvari najveći cilj vlasnika kluba. Katarske gazde žele trofej Ligu šampiona i Nejmar je uspio da ih približi na 90 minuta od njega, ali ne i da ga podigne. Bilo je to u lisabonskom finalu 2020, kada je PSŽ izgubio od Bajerna 0:1.

Nakon toga, Nejmar je sa Mbapeom, a potom i sa Mesijem, stajao u polufinalu protiv Mančester sitija 2021, pa u polufinalu protiv Reala 2022, a ovog proljeća PSŽ je ispao već u osmini finala, u dvomeču protiv Bajerna (0:3).

Ipak, Nejmarova prečesta odsustva, žurke i provodi stvorili su od Pari Sen Žermena tim koji nije sinonim za disciplinu, naporan rad i za uspješan fudbal - iako je bilo sezona u kojima su "prinčevi" zaista dominirali. Ipak, svi zajedno nisu uspjeli da urade ono za šta su prije svega bili plaćeni, a moguće je da će od ovog ljeta u sklopu velikog zaokreta klub napustiti i Leo Mesi i odseliti se u Saudijsku Arabiju, a da će na čelu tima od avgusta stajati samo jedan igrač - Kilijan Mbape.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC