• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar plakao "kao beba" pred kamerama! Izgubio je pravo bogatstvo na pokeru (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nejmar ima problem sa kockanjem, međutim izgleda da ga to ne dotiče previše.

 Nejmar prokockao milion evra na pokeru Izvor: Twitter/PortalDaBola_/Screenshot

Brazilski fudbaler Nejmar neće više igrati za Pari Sen Žermen ove sezone zbog (nove) povrede. Nejmar ima problem sa zglobom koji bi mogao da znači i odlazak iz Pariza tokom ljeta, ali čini se da za to ne mari previše - našao je način kako da se zabavi u slobodno vrijeme. A ima ga na pretek... Dobro je poznato da je Nejmar veliki ljubitelj pokera i da često učestvuje na onlajn turnirima, a nedavno je izgubio veliki novac "igrajući" se!

Za samo dva sata igranja pokera, Nejmar je izgubio milion evra, nakon čega se rasplakao pred kamerama pošto je sve bilo "strimovano" i stotine hiljada navijača pratili su kako ostaje bez novca.

Ipak, to je bio samo lažni plač. Nejmar je glumio da se rastužio zbog gubitka milion evra, što samo govori koliko novca ima i koliko je ta svota mala za njega. Zapravo, nimalo se nije potresao, pošto je prema nekim informacijama "težak" preko 200 miliona evra. Od ugovora u Parizu, kao i brojnih sponzorskih ugovora, Nejmar godišnje inkasira 80 miliona evra, pa može sebi da priušti to da prokocka.

"Razgovarao sam sa njim o kockanju i rekao sam mu šta mislim o svemu, ali to je njegov izbor. Kada je slobodan, može da radi šta god hoće", rekao je neadvno njegov trener Kristof Galtije iz Pari Sen Žermena.

Podsjetimo, Nejmar je ove sezone odigrao 29 utakmica za Pari Sen Žermen i upisao je 18 golova i 17 asistencija, a potom je doživio povredu zbog koje nije mogao da igra protiv Bajerna u Ligi šampiona. Bez njega na terenu, uz još rovitog Mbapea, "sveci" nisu mogli da izađu na kraju sa bavarskim gigantom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC