• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdino dijete "odjavilo" Partizan! Zove ga Liga šampiona, pa neće u Humsku - odveo ga je drugi srpski klub!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli su smatrali da imaju dogovor, pa ostali bez velikog pojačanja.

 Miloš Pantović prelazi u TSC Izvor: MN PRESS

Još prethodnog ljeta pojavila se informacija da je fudbalski klub Partizan zainteresovan za Miloša Pantovića (20), ali krilni napadač Voždovca ni iz trećeg pokušaja neće stići u Humsku. Dva puta su pregovori propadali jer su "zmajevi" tražili preveliko obeštećenje, a treći put jer je fudbaler izabrao da se preseli u redove TSC-a iz Bačke Topole.

Kako je za "Telegraf" potvrdio Ivica Kralj, pregovori Partizana i talentovanog fudbalera, koji je prošao Zvezdinu školu, propali su zbog igračeve želje da ni ovog ljeta ne obuče crno-bijeli dres. Iako je u jednom trenutku djelovalo da je sve završeno, jer je Partizan i sa igračem i sa klubom imao usmeni dogovor oko transfera...

"Imali smo želju da vidimo Pantovića u dresu Partizana, jer smatramo da ima kvalitet, da se radi o perspektivnom mladom igraču i učinili smo sve da mu pokažemo da mu je budućnost u Humskoj. Praktično smo, pošto smo utanačili detalje sa Voždovcem, imali dogovor, jer njegova želja nije bilo sporna, bar smo tako mislili. Međutim, promijenio je mišljenje za dan i odlučio se za drugi klub, ni sam ne mogu da razumijem, niti odgonetnem zbog čega, jer sam u razgovorima stekao drugi utisak. Prihvatili smo odluku i želimo mu sreću, ko zna, možda nam se nekada u budućnosti putevi i ukrste. Odmah smo prešli na druga rješenja, jer u fudbalu ne postoji juče i danas, samo sutra", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

To znači da će Miloš Pantović u narednoj sezoni nositi dres TSC-a, a sa ekipom Žarka Lazetića igraće i kvalifikacije za Ligu šampiona. Tim iz Bačke Topole ima obezbijeđenu grupnu fazu Lige Evrope za narednu jesen, pa bi to mogao da bude adut na koji su igrali u pregovorima sa mladim ofanzivcem.

Inače, Miloš Pantović je rođeni Novosađanin, koji je sa 15 godina iz Vojvodine stigao u Crvenu zvezdu, gdje je bio jedan od najtalentovanijih dječaka u omladinskoj školi. Nakon nekoliko godina u mlađim kategorijama i igranja Lige šampiona za omladince nastavio je da se razvija u Grafičaru, a zatim se preselio u Voždovac, gdje je tokom pozajmice ubijedio klupske čelnike da ga odvedu na krov tržnog centra.

Tokom prethodne tri godine je bio jedan od najboljih igrača Voždovca, a zanimljivo je da ima po jedan meč u dresu Crvene zvezde - u Kupu Srbije protiv Trepče igrao 10 minuta - i reprezentacije Srbije sastavljene od igrača iz Superlige - u januaru 2023. godine protiv SAD.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC