• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati kradu Srbiji najtalentovanijeg napadača?! Blistao u Superligi, a zbog majke ima i "putovnicu"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan od najboljih igrača TSC, napadača Petar Ratkov, mogao bi da promijeni reprezentaciju.

 Hrvatska krade Srbiji Petra Ratkova Izvor: MN PRESS

Impresivna sezona u Superligi, tokom koje je sa ekipom TSC-a stigao do drugog mjesta i kvalifikacija za Ligu šampiona, privukla je pažnju na talentovanog napadača Petra Ratkova. Mladi reprezentativac Srbije jedna je od meta Crvene zvezde za ljeto, pričalo se još prethodne zime o inostranom transferu, a potpunu dramu moglo bi da napravi interesovanje Hrvata! I to tamošnjeg saveza!

Hrvatski nogometni savez želi da ukrade talentovanog napadača, koji po majci ima hrvatsko porijeklo! Kako prenosi "Večernji", Hrvatska reprezentacija još od Marija Mandžukića traži klasičnog napadača koji može da igra na visokom nivou, a Ratkov (19) im je zapao za oko nakon sjajnih partija u timu iz Bačke Topole.

Ostaje da se vidi da li HNS uspjeti u namjeri da "ukrade" Srbiji jednog od najtalentovanijih napadača u svom uzrastu u Evropi. Za sada je jasno - Ratkov je reprezentativac Srbije sa osam mečeva u U19 i pet mečeva u U21 timu, a u bliskoj budućnosti mogao bi da se nađe i na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija. 

Dok se to ne desi, Petar će nastaviti da se dokazuje na klupskom nivou. U nedavno završenoj sezoni srpskog fudbala potpuno je eksplodirao u timu Žarka Lazetića i sa 14 golova na 40 mečeva bio jedan od najvažnijih igrača za veliki uspjeh. TSC se domogao drugog mjesta, a samim tim i kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno zagarantovane grupne faze u Ligi Evrope. Ratkov je na putu do najvećeg klupskog rezultata uspijevao da pogodi i protiv najboljih srpskih klubova - bio je strijelac na mečevima sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Čukaričkim i Vojvodinom!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC