• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC na bod do Lige šampiona! Čukarički nije izdržao trku, nazire se ko će sa Zvezdom u elitu!

Autor Dragan Šutvić

Tim Žarka Lazetića nadomak ogromnog uspjeha - najvećeg u istoriji kluba.

 tsc na bod od lige šampiona Izvor: MN PRESS

TSC je pobeijdio, Čukarički nije i tako se nazire da će ekipa Žarka Lazetića otići u kvalifikacije za Ligu šampiona, jer je bod dijeli od osvajanja drugog mjesta.

Rutinskom pobjedom protiv Novog Pazara u gostima (4:1), ekipa iz Bačke Topole odmakla je Čukaričkom dva boda pred meč posljednjeg kola protiv Vojvodine. U slučaju da TSC odigra bar neriješeno u tom meču, igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je daleko najveći uspjeh u istoriji kluba. Sa druge strane "brđani" su kiksnuli na gostovanju Voždovcu (1:1), gdje im je pobejdu oduzeo mladi napadač Danilo Teodorović, lijepim golom u 90. minutu.

Nakon tog remija, Čukarički će se spremati za finale Kupa protiv Crvene zvezde u četvrtak na "Marakani", a onda će u posljednjem kolu igrati protiv Radničkog 1923 na oproštaju od uspešne sezone, sa ovjerenom evropskom vizom u džepu.

Iako je na poluvremenu u Novom Pazaru bilo 0:0, TSC je dodao gas i postigao čak četiri gola za 25 minuta. Počev od udarca Nemanje Petrovića u 53. minutu, preko pogodaka dvostrukog strijelca Petra Ratkova, do "mata" Stefana Vukića za ubjedljivih 0:4. Poslije toga su domaći uspjeli da postignu samo gol iz penala (Bojica Nikčević je bio strijelac), ali to nije uticalo ni na ishod, ni na prekid jako loše serije Pazaraca, tokom koje su izgubili čak osam mečeva u nizu.

Uoči mečeva Čukaričkog i TSC-a, postalo je jasno da ih Partizan neće prestići u završnici sezone i da će zbog remija protiv Vojvodine završiti na četvrtom mjestu, sa obezbjeđenim kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC