• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda i Milojević - KRAJ! Rastanak crveno-bijelih sa trenerom, drugi ih vodi u Ligi šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli saopštili da aktuelni trener odlazi.

 miloš milojević odlazi iz crvene zvezde  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbalski klub Crvena zvezda obavijestio je javnost da ugovor sa šefom stručnog štaba Milošem Milojevićem ističe završetkom ove sezone.

"Crvena zvezda iskazuje zahvalnost Milošu Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspjesima koje je postigao dok se nalazio na poziciji šefa stručnog štaba naše ekipe. Talentovani stručnjak je sa Zvezdom osvojio 34. titulu nacionalnog prvenstva i na dobrom je putu da obezbijedi i duplu krunu. Vjerujemo da će Milojević na najljepši mogući način završiti saradnju sa našim klubom, uz osvojen Kup Srbije", poruka je sa "Marakane".

Poruku zahvalnosti na pruženoj šansi rekao je i trener koji je preuzeo ekipu poslije bolnog poraza od Makabija iz Haife u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda sa njom igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i osvojio titulu Superlige, uz plasman u finale Kupa Srbije protiv Vojvodine. U Zvezdi je svojevremeno bio omladinac, potom pomoćnik u stručnom štabu Dejana Stankovića, a sada i prvi trener.

"Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promjene donijeti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu", zaključio je Miloš Milojević.

Ovim oproštajnim porukama pripremljen je teren za ono što se zna već nedjeljama i mjesecima - da novi trener Crvene zvezde dolazi iz Izraela.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC