• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još trojica novajlija u Etno-selu Stanišići: Gavrić, Savić i Ostojić potpisali za Zvijezdu 09

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novajlija u m:tel Premijer ligi BiH nastavlja sa potpisima novih fudbalera.

 pojačanja FK Zvijezda 09 Izvor: Promo/FK Zvijezda 09

Zvijezda 09 znatno jača dočekaće start premijerligaške sezone, a tim iz Etno-sela Stanišići iz dana u dan predstavlja nove igrače, koji će u povratničkoj sezoni nositi dres semberskog kluba.

Ugovore sa ovim klubom potpisali su vezista Nebojša Gavrić (31), desno krilo Milan Savić (23) i štoper Miloš Ostojić (31), tako da je vicešampion Republike Srpske dobio po jedno novo lice u svim linijama tima.

Gavrić je potpisao dvogodišnji ugovor, a stigao je kao sloboda nigrač, nakon što mu je ugovor sa Tuzla sitijem istekao na kraju prošle sezone. U karijeri je još nastupao za sarajevski Olimpik, Bačku, Sarajevo, sa kojim ima i titulu šampiona BiH, zatim Voždovac, Mladost iz Lučana, Rudar iz Ugljevika i čačanski Borac.

Najmlađi od trojice novajlija je Savić. Takođe je dogovorio saradnju na 24 mjeseca, a stiže besplatno. Posljednji klub u kojem je igrao je Mladost GAT, dok je ranije branio boje Čukaričkog. Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a jedan period proveo je i u Belgiji, gdje je nastupao za mladi tim Mehelena.

Na dvije godine potpisao je i iskusni defanzivac Ostojić. On je stigao iz subotičkog Spartaka, u Srbiji je još nastupao za Čukarički, Napredak iz Kruševca, Partizan i Teleoptik, dok je imao dvije episode i u inostranstvu. Bio je član letonske Liepaje, te BATE Borisova iz Bjelorusije.

Nekada je nosio dres reprezentacije Srbije do 19 godina.

Nema sumnje da lista pojačanja nije zaključena, tako da i u narednim danima možemo očekivati vijesti sa transfer "pijace", jer su očigledno u Zvijezdi 09 odlučili da formiraju respektabilan sastav kako bi ostvarili prvobitni cilj i izborili opstanak u bh. eliti.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC