• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOLIVUDSKA BOGATAŠICA BRUTALNO ODBILA KRISTIJANA RONALDA: Muvao je dvije noći, a ona ga ponizila (FOTO)

Slavni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nije uspio da je osvoji, a kasnije se ispostavilo i zašto.

 Kristijano Ronaldo i Paris Hilton Izvor: MN PRess/Instagram/parishilton/printscreen

U životu Kristijana Ronalda danas postoji samo Georgina Rodrigez, njegova najveća podrška i majka dvoje njegove djece, ali u prošlosti nije bilo tako... Portugalski fudbaler volio je afere, od kojih su neke podigle mnogo medijske prašine, a jedna od onih o kojoj se najviše pisalo i pričalo bila je avantura u SAD sa Paris Hilton. Zvanično, nije se dogodilo ništa, ali...

Kristijano i razmažena holivudska bogatašica viđeni su zajedno u izlasku, što su kasnije oboje morali da pravdaju. Skoro 15 godina kasnije u javnosti i dalje postoji misterija o svemu što se tada desilo, iako prijatelji nasljednice dinastije Hilton tvrde da Paris nikada ne bi bila sa fudbalerom - iz jasnog razloga! Kristijano Ronaldo je "si*ica" i nedovoljno muževan za nju.

"Ona voli prave muškarce, a Ronaldo je prava si*ica. Mislila je da će biti zabavno ako izađe s muškarcem koji je kiti cvijećem", rekao je izvor blizak bogatašici godinama nakon njihovogo muvanja. Navodno, o toj situaciji se svojevremeno oglašavala i Paris Hilton, koja je godinama kasnije uspjela da pronađe ljubav svog života i uda se za biznimena Kartera Reuma. Pogledajte fotografije Paris i Kartera, za kojeg se udala prije skoro dvije godine:

Što se tiče odnosa sa Kristijanom Ronaldom - odnosno dvije vrele noći koje su proveli u izlasku 2009. godine, nije detaljisala. Istakla je da nisu imali ništa ljubavno i da zbog Portugalca tako nešto nije ni moglo da se desi. "Ronaldo je suviše gej za mene. Ne želim muškarca koji se ponaša kao djevojčica. Smiješno je što se kreiraju priče koje nemaju veze sa istinom, a koje štete svima", navodno je rekla Paris Hilton, ali nikada nije potvrđeno da je bila baš ovako brutalna prema jednom od najboljih fudbalera svih vremena.

Ipak, jasno je da njihova romansa nikada i nikako nije mogla da uspije. Umjesto toga je Kristijano Ronaldo našao Georginu Rodrigez, sa kojom već godinama skladno živi i koja je danas jedna od najatraktivnijih žena na svetu. O tome svjedoče i fotografije sa godišnjeg odmora, kada je izabranica slavnog Portugalca u kupaćem kostimu zaludjela fudbalske fanatike širom planete. A ovako je slavna bogatašica Paris Hilton izgledala na dodjeli Gremi nagrada 2022. godine:

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
RONALDOVA GEORGINA UBICA MUŠKARACA: Snimila dok radi čučnjeve! I pustila usporeno (VIDEO)
Izvor: Instagram
Izvor: Instagram

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC