• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijan Mutu je novi trener azerbejdžanskog Nefčija

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni rumunski fudbaler Adrijan Mutu stigao u ekipu Nefčija samo dan pred prijateljsku utakmicu protiv Crvene zvezde.

 Adrijan Mutu trener Nefčija protivnika Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za novu sezonu na izuzetno kvalitetnom turniru u Sankt Peterburgu, a nakon pobjede nad Zenitom (2:1) čeka ih okršaj sa Nefčijem! Taj tim je u Rusiju doputovao bez glavnog trenera, a nekoliko dana kasnije stiže i novi šef stručnog štaba. Baš pred meč protiv Crvene zvezde azerbejdžanski tim dogovorio je saradnju sa nekadašnjim rumunskim fudbalerom, kontroverznim Adrijanom Mutuom (44), kojem su "lake žene i teške droge" uništile karijeru!

Rumunski trener napustio je Rapid iz Bukurešta i već se zaputio ka Rusiji, gdje će preueti komandu nad svojim novim timom. Budući da ne poznaje ekipu, teško je očekivati da će biti na klupi protiv Crvene zvezde (subota, 18:30), već će na tom meču ekipu ponovo voditi neko od dosadašnjih pomoćnih trenera u klubu. Ipak, Mutu će biti na meču i pratiće okršaj svog novog kluba protiv Crvene zvezde.

Inače, ovo će biti šesti samostalni trenerski posao u Mutuovoj karijeri. Vodio je Voluntari, zatim mladi tim Al Vahde, bio selektor reprezentacije Rumunije do 21 godine, a zatim Univerzitatei iz Krajove i Rapidu iz Bukurešta. Fudbalskim fanaticima mnogo je poznatiji po igračkim danima, kada je bio strah i trepet za golmane u Seriji A, ali i jedno od prvih pojačanja Romana Abramoviča u Čelsiju.

Ipak, "mandat" u Lononu više će se pamtiti po doping skandalu, kokainskim noćima, suspenziji, golgeterskom postu i kultnoj ličnosti među navijačima Čelsija. U njemu se vidjeli sebe, a dodatno je postao ljubimac navijača zbog svojih burnih odnosa sa ženama. Sa nekima je završavao na sudu, sa nekim drogiran u krevetu, a gotovo sa svima na naslovnim stranama tabloida u Britaniji.

Posebno je upečatljivo bilo kada je glumica iz filmova za odrasle Laura Andrešan otkrivala intimu, jer je tada javnost otkrila da Adrijan Mutu voli da sisa krv svojim izabranicama. Ona je bila jedna od "žrtava" kontroverznog fudbalera, koji se nakon igračke karijere smirio. Tvrdi da se potpuno promijenio, a da je zbog svih svojih iskustava idealan čovjek za rad sa mladim fudbalerima.

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC