• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda godinama tražila beka, pa "ubola bingo" ovog ljeta: Kosta odmah zacementiran, dobio novi ugovor!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je pokazala Kosti Nedeljkoviću da ozbiljno računa na njega.

 Kosta Nedeljković dobio novi ugovor sa Crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je produžila ugovor sa talentovanim Kostom Nedeljkovićem do 2026. godine, zvanično je potvrđeno. Sjajni mladi desni bek zablistao je prošle sezone na Grafičaru, a zatim je "kupio" novog trenera Baraka Bahara koji ga je koristio kao startera u većini mečeva tokom priprema. Ostavio je fantastičan utisak i čini se da će sljedeće sezone biti prvi izbor uz desnu aut-liniju, za šta je nagrađen i potpisom uz bolje uslove.

Fudbaler iz Smedereva, rođen krajem 2005. godine, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde i konačno riješio višegodišnje brige o mjestu desnog beka. Zvezda je mnogo igrača probala na tom mjestu, posljednjeg Aleksa Viga iz River plejta, ali samo nekoliko dana rada sa Baharom označilo je preokret u karijeri Koste Nedeljkovića.

"Produžio sam ugovor sa voljenim klubom i osjećam se fantastično! Sanjao sam i maštao o ovome kao dječak. Međutim, neću se opustiti jer smatram da je produžetak ugovora samo podstrek za naporan rad koji tek slijedi. Hvala čelnim ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, daću sve od sebe kako bih ispunio njihova, ali i lična očekivanja. Vjetar u leđa koji sam dobio kroz intenzivne treninge tokom priprema mi mnogo znači, siguran sam da je odličan period iza mene", kazao je Nedeljković.

"Zadovoljan sam radom na pripremama i smatram da sam se nametnuo novom šefu stručnog štaba Baraku Baharu. Očekivao sam da ću se pokazati u pozitivnom svjetlu tokom priprema, a samopouzdanje koje posjedujem me uvijek primorava da idem napred. Snovi su i dalje tu, želim da debitujem prvo na Marakani, potom da zabilježim što više nastupa i ostavim dubok trag u Zvezdi. Porodica je moja podrška, roditelji uz brata i sestru su uvijek tu za mene", dodao je supertalentovani Smederevac čija je hrabrost već kupila navijače.

Sportski direktor Mitar Mrkela je kazao da je prezadovoljan što je Nedeljković produžio ugovor jer je pokazao da veoma brzo napreduje, dodavši da je budućnost kluba: "Novi trener Barak Bahar je izuzetno zahtjevan i precizan kada je u pitanju realizacija zadatih ciljeva. Kosta se veoma brzo snašao, uz to posjeduje sjajne atletske sposobnosti, brzinu i izdržljivost. Vjerujem da uz još malo rutine može da izraste u vrhunskog desnog beka, ta pozicija je deficitarna i veoma je teško naći fudbalera takvog profila. Ukoliko uspijete u tome cifre koje se traže su nevjerovatne. Najvažnije je da je Kosta stigao iz Omladinske škole Crvene zvezde, te da na toj poziciji imamo pravog igrača", kazao je on.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Promocija Baraka Bahara za novog trenera Crvene zvezde
Izvor: Kurir/Nenad Kostić
Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC