• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuni HAOS oko Mitrovića! Srbin htio da ŠTRAJKUJE, agent ga preklinjao, a gazdin sin izjavom napravio buru

Autor Dragan Šutvić

Ozbiljna previranja u Fulamu zbog ponude koju je dobio Aleksandar Mitrović.

 haos oko fulama i mitrovića  Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović dogovorio se sa Al Hilalom za astronomsku platu od 25 miliona godišnje do 2026. godine, ali za sada nema dozvolu kluba da ode. Fulam ne želi da pusti Mitrovića, prosto jer je njihov najbolji igrač i strijelac, tako da su odbili ponude Al Hilala koje su do sada stizale.

Posljednja u visini od 30 miliona evra je glatko odbijena, a klubu iz Saudijske Arabije je poručeno da moraju da pošalju duplo bolju ako žele da odvedu Mitrovića. To je izazvalo bijes srpskog napadača koji je navodno obavijestio svoju porodicu i rođake da više nikada neće igrati za Fulam, čime će očekivano pokušati da napravi pritisak na njih i ubijedi ih da ga na kraju prodaju za nešto manje novca nego što su tražili.

Da li će u tome uspjeti? Pitanje je... Mitrović je na kraju pristao da sa Fulamom danas otputuje u Sjedinjene Američke Države na pripreme, i to na nagovor svog agenta Pinija Zahavija, pa će tako Marko Silva moći da računa na svog najboljeg igrača. Samo, pitanje je dokle će se zadržati u SAD.

U međuvremenu, oglasio se sin predsjednika Fulama Toni Kan koji je kritikovao odlaske fudbalera u Saudijsku Arabiju podsjetivši na ubistvo novinara Džamala Kašogija u ovoj zemlji: "To je zaista nevjerovatno. Smatraju da ako imaju dovoljno novca, mogu da se izvuku da urade bilo šta, pa čak i ubistvo... Pokušavaju da dovedu sve najbolje igrače svijeta. Ipak, mi smo izričiti i posvećeni tome da zadržimo svoje najbolje igrače".

Podsjetimo, ukoliko Mitrović na kraju pređe u Al Hilal, klub za koji igra i Sergej Milinković-Savić, zaradiće čak 75 miliona evra u naredne tri godine. Ako bi isti period ostao u Fulamu, dobio bi samo 12 miliona evra, pod uslovom da mu ne povećaju platu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC