• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEGENEK PONOVO U CRVENOJ ZVEZDI! Marin potvrdio transfer: Bahar me pitao - a što ne Miloš?

Marko Marin potvrdio je da se Miloš Degnek vraća u Zvezdu.

 Miloš Degenek Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Miloš Degenek (29) i zvanično se vraća u Crvenu zvezdu. Potvrdio je to i tehnički direktor kluba Marko Marin. On će biti zamjena za Strahinju Erakovića (20) koji je otišao u Rusiju na medicinske preglede i potpis ugovora sa Zenitom. Izgleda da se neće vratiti na pozajmicu, kao što su se na "Marakani" nadali.

Zbog toga je uslijedila brza reakcija i povratak jednog od miljenika navijača. "Degenek je prošle godine bio želja Baraka Bahara u Haifi i već u drugom-trećem razgovoru me pitao za njega, što ne razmišljamo o njemu. On je bivši igrač Zvezde i zna šta je igrati Ligu šampiona, juče smo se dogorili sa klubom i treba da riješimo još neke detalje i već za dva-tri dana ćemo ga vidjeti u Beogradu", rekao je Marin gostujući na Prvoj televiziji i dodao da je dolazak Uroša Kabića praktično gotova stvar.

Biće ovo ujedno i njegov treći mandat u klubu. Došao je 2018. godine iz Jokohame i sa crveno-bijelima je kod Vladana Milojevića ušao u Ligu šampiona, da bi već za šest mjeseci napustio klub u transferu vrijednom 3,6 miliona evra. Stigao je potom na pozajmicu idućeg ljeta, pa ostao u Zvezdi do januara 2022. godine. Preselio se u američki Kolumbus, a pošto je nedavno postao otac po drugi put izrazio je želju da se vrati u Srbiju i to mu se i ostvarilo.

Štoper iz Knina je za Zvezdu odigrao 132 utakmice do sada i postigao je tri gola, a njegovim dolaskom klub će "uštediti" oko 6,4 miliona evra i, bar za sada, ne planira se dolazak još nekog defanzivca pored njega.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:34
Gol Crvena Zvezda
Izvor: Arena Sport TV
Izvor: Arena Sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC