• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrov transfer propada zbog 140.000.000 evra! Eksplodiraće jača bomba, Srbin im više nije potreban!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Mitrović vjerovatno neće pojačati Al Hilal, koji je dugo zainteresovan za njegove usluge.

 Aleksandar Mitrović neće pojačati Al Hilal Izvor: Profimedia

Saga o transferu Aleksandra Mitrovića u Saudisjku Arabiju mogla bi da se završi na način koji srpski napadač nije želio - po informacijama iz Engleske Al Hilal je odustao od potjere za njim i okrenuo se daleko skupljem rješenju u ofanzivi! Navodno, jedan od najpoznatijih timova u Saudijskoj Arabiji spreman je da kupi Napolijevog Viktora Osimena za čak 140 miliona evra!

Ukoliko bi do tog transfera došlo, a golgeter iz Nigerije se preselio u Aziju, bilo bi jasno da im Mitar više nije želja. Iako je tokom prethodnih nedjelja nekoliko puta djelovalo da je Aleksandar Mitrović blizu transfera u Al Hilal, koji je nešto ranije kupio Sergeja Milinković-Savića, Fulam nije bio spreman da pusti napadača za manje od 50 miliona evra.

Pominjalo se tada da će Mitrović spreman da bojkotuje Fulam i da više nikada neće zaigrati za klub, pa čak i po cijenu kazne. Takođe, pojavile su se fotografije kako Aleksandar samo posmatra aktivnosti u pripremnom periodu, ali onda se preko noći sve promijenilo - nakon što je postalo jasno da će Marko Silva ostati na klupi, tim iz Londona kao da je pronašao zajednički jezik sa Srbinom.

U međuvremenu su doveli Raula Himeneza iz Vulverhemptona, a onda potvrdili i da se Aleksandar Mitrović vraća treninzima. Možda je baš to bio signal Al Hilalu da napadača traže na nekom drugom mjestu. Rješenje je, izgleda, najbolji strijelac Serije A iz prethodne sezone i napadač koji je sa 26 pogodaka vukao Napoli ka trećoj tituli u klupskoj istoriji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC