• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoću da idem i kraj priče! Pukla ljubav Mitrovića i Fulama: Ako ne može kod Arapa, hoće bilo gdje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Mitrović želi pod hitno da napusti Fulam jer nije zadovoljan načinom kako su se ponijeli prema njemu kada je dobio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije.

 Aleksandar Mitrović želi da napusti Fulam po svaku cijenu Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović imao je ponudu karijere iz Saudijske Arabije, međutim izgleda da je "prošao voz" zbog odluke Fulama da odbiju Al Hilal. Nisu na "Krejven kotidžu" bili zadovoljni ponudom od 30 miliona za Mitrovića, tražili su mnogo više, a čini se da ni odluka srpskog napadača da ne trenira - nije mnogo pomogla. Al Hilal se polako okrenuo drugim rješenjima i pitanje je da li je uopšte više aktuelna ponuda od 25 miliona evra godišnje...

Stigao je Malkom iz Zenita, zvali su Viktora Osimena iz Napolija, a raspituju se i za zdravlje Kilijana Mbapea, tako da već sada može da se kaže da je Aleksandru Mitroviću propao transfer karijere. Zbog toga je bijesan na Fulam, a iako je vratio treninzima, pitanje je da li će ikada više zaigrati za Engleze.

Londonski list "Standard" prenosi da će Aleksandar Mitrović insistirati da napusti Fulam ovog ljeta, bez obzira da li to bilo u Saudijsku Arabiju ili negdje drugdje. Fulam mu pravi problem jer traži oko 60 miliona evra za njega, što će rijetko ko imati da plati. Spominjalo se prethodno da je Čelsi zainteresovan za Mitrovića, čak i Juventus, međutim već nedjeljama takve priče ne postoje i činilo se da Srbin i nije na tržištu, sem ako ne stigne ponuda iz Saudijske Arabije.

Podsjetimo, Aleksandar Mitrović je odrastao u radničkoj porodici koja se žrtvovala za njega, a za Partizan je debitovao još kao tinejdžer, davne 2012. godine. Igrao je još za Anderleht, Njukasl i sada Fulam u kome je od januara 2018. godine. Postao je legenda kluba i na 205 utakmica postigao je 111 golova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC