• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Mitrović ide u redove velikana: Ništa od Saudijske Arabije, igraće Ligu šampiona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Mitrović je u sukobu sa klubom i to žele da iskoriste u Italiji!

 Aleksandra Mitrovića hoće Inter Izvor: Anadolija/Mustafa Yalcın

Nema ništa od prelaska Aleksandra Mitrovića u Al Hilal, pošto se klub iz Saudijske Arabije okrenuo dovođenju Viktora Osimena, ali je sve jasnije da Mitrović neće ostati u Londonu. On ne želi više da igra za Fulam, a to hoće da iskoristi Inter. 

Italijanski novinar Marko Koradi je objavio vijest da  je Inter zainteresovan za usluge srpskog napadača. Problem je naravno cijena jer "nerazuri" ne žele da plate više od 30.000.000 do 35.000.000 evra, a Fulam je već odbio sličnu ponudu Al Hilala i jasno zatražio makar duplo više novca da pusti svog najboljeg igrača. 

Mitrović je zapravo nezadovoljan platom i odnosom kluba prema njemu. Kada je tražio novi poboljšani ugovor nije mu uslišena želja i sada odbija da trenira i želi da napusti "Krejven Kotidž". 

Situacija u Interu je takva da su oba klasična napadača napustila klub, pa je tako Romelu Lukaku vraćen Čelsiju koji želi da ga pošalje u Juventus, dok je Edin Džeko potpisao za Fenerbahče. Pored Lautara Martineza i Hoakina Koree sada "nerazuri" žele klasičnog napadača i Mitrović se tu idealno uklapa.

Ukoliko do ovog transfera dođe neće napadač iz Smedereva biti jedini koji će igrati za Inter, pošto su samo formalnosti ostale da se ozvaniči odlazak Lazara Samardžića u redove tima iz Milana.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

E to bi bilo nesto

Da ode u Inter, da Bog da srece da se uklopi i da jednom tamo i zavrsi karijeru. Trebamo ga zbog reprezentacije, da igra u jakom evropskom klubu, a ne negde preko "bare" gde je fudbal komedija. Para ima i ovde (ne u Srbiji nazalost) u Evropi, samo ne treba biti proklet.

Ja

@E to bi bilo nesto Karijeru da zavrsi u njegovom Partizanu, a ne u Interu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC