• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Austrije najavljuje pobjedu u Banjaluci: Nije nam u prirodi da igramo na remi, želimo dominaciju i mnogo prilika!

Autor Dragan Šutvić

Mihael Vimer optimistično dočekuje duel pred prepunim tribinama Gradskog stadiona.

 borac austrija mihael vimer najava  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri bečke Austrije će danas u 15.30 časova krenuti put Banjaluke, gdje će sutra uveče odmjeriti snage sa Borcem u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija (20.30 časova).

Pod komandom trenera Mihaela Vimera, "ljubičasti" su jutros odradili trening u austrijskoj prestonici, a nakon dolaska na banjalučki aerodrom, prvo će od 18.45 časova obaviti redovnu konferenciju za novinare, u Trofejnoj sali Gradskog stadiona, a potom i trening na glavnom terenu, sa početkom u 19.30 časova.

U crveno-plavom taboru, kako je moglo da se čuje na konferenciji za novinare, pucaju od optimizma pred ovaj duel, uvjereni da na pleća mogu da obore velikog rivala i nađu se u narednoj kvalifikacionoj fazi.

Optimizma, sa druge strane, ne manjka ni u gostujućem taboru – trener Vimer najavljuje trijumf i pred banjalučkom publikom.

"Nije u našoj prirodi da igramo na remi, idemo u Banjaluku sa željom da pobijedimo. Kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici, želimo da dominiramo uz visoki presing i stvaramo mnogo prilika za gol, uz dobru defanzivnu igru. U posljednjoj trećini terena moramo da donosimo bolje odluke nego što je to bio slučaj kod kuće. Našli smo rješenje za fazu napada nakon odlaska Harisa Tabakovića. Naš napadački pristup će se donekle promijeniti, imamo nekoliko opcija, možemo da igramo sa jednim ili više napadača, ali mnogo više će zavisiti od snage igrača i dubine u igri", prenio je sajt Austrije riječi nekadašnjeg pomoćnog trenera Štutgarta.

Bolji iz ovog dvomeča će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija odmjeriti snage sa uspješnijom ekipom iz dva duela kazahstanskog Ordabasija i poljske Legije.

U prvoj utakmici, igranoj u Šimkentu, nije bilo pobjednika – 2:2.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC