• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Parizu, trener ide poslije mjesec dana!? Prekipjelo mu i jedno neće da trpi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luis Enrike prije manje od mjesec dana preuzeo je tim sa "Parka prinčeva" i potpisao je ugovor na dvije godine. Međutim, glavni as Parižana napušta klub, a trener već razmišlja o odlasku.

 Luis Enrike želi da napusti PSŽ Izvor: Profimedia

Luis Enrike preuzeo je kormilo Pari Sen Žermena od Kristofa Galtjea koji će zbog rasizma morati da odgovara pred sudom u decembru. Španac je potpisao ugovor na dvije godine ali već nije zadovoljan kako se stvari odvijaju na klupi francuskog tima.

Odlazak Mbapea je jako dugo bio predmet rasprave u fudbalskim vodama, a sada je i rastanak Enrikea i PSŽ-a sve bliži. Luis Enrike nije zadovoljan što Kilijan Mbape polako ali sigurno pakuje svoje kofere i zbog toga razmišlja o raskidu dvogodišnjeg ugovora sa aktuelnim šampionom Francuske.

Luis je bio veoma uspješan fudbaler, od Sportinga iz Hihona, preko Real Madrida i Barselone, nanizao je mnogo uspjeha, prije nego što je 2004. završio karijeru. Nakon penzionisanja, četiri godine poslije uzeo je da vodi Barselonin B tim, pa Seltu, onda i prvi tim Barselone, sa kojom je uzeo tripletu 2015. Nakon toga je bio i selektor španskog nacionalnog tima, u trenutku kada je već iza sebe imao FIFA nagradu za najboljeg trenera. Zbog svega navedenog iz njegove biografije, PSŽ vjeruje da je upravo on taj koji može da "poveže" Prinčeve i da ih konačno povede ka evro-tituli, ali očigledno je da tu ima velikih problema već od starta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC