• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuno rasulo u Parizu! Kapiten podržao Mbapea, rekli mu da kupi prnje: Kreće rasprodaja!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Kilijan Mbape nije jedini fudbaler koji je na "crnoj listi" u Pari Sen Žermenu.

 Vlasnici PSŽ ljuti na Markinjosa jer podržava Kilijana Mbapea Izvor: YouTube/Paris Saint Germain/Screenshot

Kilijan Mbape izbačen je iz ekipe Pari Sen Žermena zbog toga što u klubu ne dozvoljavaju da ih prevari. Mbape je prošlog ljeta odbio Real Madrid i produžio ugovor na još dvije godine sa "svecima", uz dogovor da će ovog ljeta ili ponovo produžiti ugovor ili pristati na transfer, međutim za sada ne želi ništa od toga. Njegova ideja je da sačeka da mu istekne ugovor sa Parižanima i da onda idućeg ljeta ode kao slobodan agent u Real Madrid, što su prozreli...

Ipak, nije fer ni od Parižana što ga nisu poveli na turneju, tako da je kapiten tima Markinjos stao na stranu svog saigrača. Na jednoj konferenciji za medije je rekao da želi da nastavi da igra uz Mbapea i tako je naljutio čelnike kluba, pa sada čak mediji u Francuskoj pišu da su zbog toga i njega stavili na transfer listu.

Riječi kojima je stao uz Mbapea "zaparale su uši" vlasnika iz Katara i zbog toga ne žele da trpe u timu fudbalere koji su "protiv" njih, pa u ovim trenucima agent brazilskog štopera provjerava koji bi timovi bili zainteresovani za njegove usluge.

Već godinama je Markinjos jedan od najboljih defanzivaca, a ugovor sa klubom ga veže sve do 2028. godine. I to govori koliko su dugo planirali da ga imaju u timu, međutim možda je vrijeme za rastanak poslije pune decenije. Markinjos je stigao u PSŽ sada već davne 2013. godine za oko 31 milion evra, a može se reći da je u međuvremenu bio jedan od najvećih pogodaka kluba jer je za klub odigrao više od 400 utakmica.

Što se tiče Mbapea, PSŽ je dobio ponudu iz Saudijske Arabije vrijednu 300 miliona evra za njega, pristali su, ali je napadač odbio najveći ugovor u istoriji. Sada je PSŽ obavijestio Real Madrid da hoće 250 miliona za njega.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC