• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ POSTAVIO ULTIMATUM MBAPEU! "Imaš samo dvije opcije" - izbacili ga iz tima, pa objavili pismo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kilijan Mbape ima samo dvije opcije ovog ljeta i PSŽ više ne pristaje na njegove ucjene.

 PSŽ ultimatum Kilijanu Mbapeu Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je izbacio svog najboljeg fudbalera Kilijana Mbapea iz tima i nije ga poveo na pripreme u Japan zbog toga što imaju informacije da želi da idućeg ljeta ode iz kluba kao slobodan igrač. Kako se to ne bi desilo, zbog njegovog usmenog dogovora sa Real Madridom, odlučili su da prodaju Mbapea već ovog ljeta. Tim povodom sada su se oglasili novim pismom u kome su se direktno obratili Mbapeu!

Prvo su poručili da su prije produžetka ugovora 2022. godine željeli da nastave saradnju sa njim i da je dogovor, sa klubom koji je mnogo učinio za njega, bio da prihvati transfer kada bude trebalo da dođe do toga. Međutim, očigledno je da se Mbape zaigrao i želi da prevari PSŽ na vrlo ružan način - koji bi mogao da napravi veliku štetu "svecima".

"PSŽ podsjeća da s obzirom na naša ulaganja u svjetski fudbal, Mbapepeova budućnost može biti samo transfer ovog ljeta - ili novi produžetak ugovora poslije 30. juna 2024. godine, što je jasno utvrđeno ugovorom između nas", navodi Pari Sen Žermen u saopštenju i podsjeća da na ovaj način štite sopstvene interese jer kao klub žele da zarade od svog fudbalera koji bi volio da se "bolje naplati" tako što će bez ugovora otići u Real Madrid.

Optužili su Mbapea i za "manjak iskrenosti" i zraže hitan sastanak kako bi se što prije zaključilo šta je najbolje za obje strane: bilo da je to produžetak ugovora na bar još jednu sezonu ili transfer. Navode da su to jedine opcije i stavljaju ultimatum pred jednog od najboljih fudbalera planete.

Podsjetimo, Kilijan Mbape je u Pari Sen Žermenu od 2017. godine, odnosno sezonu kasnije je otkupljen za 180 miliona evra. U međuvremenu je postigao 212 golova i asistirao za još 98 na 260 utakmica za PSŽ, ali je generalno pravio velike probleme ekipi zbog ugovora i već nekoliko puta ih je stavljao u "pat" poziciju. Ljetos se činilo da će preći u Real Madrid, kome je dao riječ, da bi se to promijenilo tako što je dobio najveći ugovor u istoriji fudbala u PSŽ.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC