• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape postigao najsramotniji gol u životu, a onda ih je stigla karma! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Pari Sen Žermen je izazivao sreću i na kraju je izgubio meč protiv Lorijena.

 Nevjerovatan pogodak Mbapea Izvor: Twitter/ESPN/Screenshot

Pari Sen Žermen opasno se "kocka" sa osvajanjem titule u Francuskoj pošto su ovog vikenda doživjeli i debakl protiv Lorijena na "Parku prinčeva" (3:1), što im je šesti poraz ove sezone, pa se tako Olimpik Marsej primakao na svega pet bodova, a do kraja je u igri još 15... Atmosfera nije dobra, priča se o potpunoj rekonstrukciji i svađama, ali ima i sramotnijih stvari - poput gola Kilijana Mbapea na ovom susretu.

Jedan od najboljih fudbalera današnjice je s jedne strane možda ispao mudar kada je u 29. minutu izjednačio rezultat na 1:1, međutim s druge strane može se pričati o nepoštovanju fer-pleja i manjku sportskog duha.

Golman gostujućeg tima Mvogo je htio da ispuca loptu ka svojim saigračima, spustio je na travu misleći da je dosuđen slobodan udarac, da bi Mbape, koji je stajao na tri-četiri metra od njega, uvidevši to odlučio da ga nasamari. Uzeo je loptu kao na dječjem igralištu i sproveo je u mrežu, poslije čega je Mvogo digao ruke ka sudiji - i ostao u čudu kada je vidio da pogodak neće biti poništen. A za to vrijeme Mbape se radovao kao malo dijete...

Nedavno je postao najbolji strijelac u istoriji Pari Sen Žermena, međutim ovakav nesportski potez sigurno mu neće popraviti imidž, a čini se da ni karma nije bila baš na strani njegovog kluba - jer su na kraju izgubili 3:1.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC