• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPREMA SE POSAO VIJEKA U PARIZU! Murinjo će pritisnuti RESTART - odlaze Mesi, Nejmar i Mbape, a dolazi bomba!

Autor Dragan Šutvić

Nova era počinje u Pari Sen Žermenu i u središtu projekta su Žoze Murinjo i Hari Kejn.

 murinjo i kejn dolaze u pari sen žermen  Izvor: Profimedia

Lionel Mesi ne želi da produži ugovor, Kilijan Mbape ne želi da ostane, a Pari Sen Žermen ne želi da zadrži Nejmara. To nam jasno govori da se sprema "restart" u Parizu tokom ljeta i sve više informacija se pojavljuje o tome ko bi mogao i da pritisne to dugme. Poslednja u nizu "ekskluziva" stiže iz Francuske gdje je dobro upućeni RMC Sport objavio da će težak zadatak biti povjeren portugalskom treneru Žozeu Murinju!

Vijest stiže usred priča da Murinja čeka bogata ponuda iz Saudijske Arabije, a izgleda da je Katar spremio kontra-ponudu i pred njim je vrlo interesantan projekat u čijem središtu bi mogao da bude jedan od njegovih omiljenih igrača. Spekuliše se da bi mogao da dobije poklon u vidu Harija Kejna.

Francuzi su tekst lansirali pod oznakom "posao vijeka" pošto je u pitanju "dvostruka bomba" koja bi transformisala PSŽ i konačno ga riješila "stege" koju je nosila trojka u napadu. Iako su na papiru Nejmar, Mesi i Mbape jedan od najubojitijih "trozubaca" u istoriji, u praksi to nije bilo tako. Ne samo da za dvije godine nisu potpuno profunkcionisali, nego se čini da se na sve to nisu ni slagali jer sva trojica imaju ogroman ego.

Zato je PSŽ spreman da ostane bez sve trojice i da proba na novi način, starom metodom; Žozea Murinja vide kao trenera koji i dalje nije rekao posljednju riječ u fudbalu, dok Hariju Kejnu žele da omoguće da konačno postane fudbaler sa trofejima i oko njega će formirati vrlo snažan tim spreman za najviše domete.

Vidjećemo da li će uspjeti u tome pošto Kejn ima ugovor do 2024. godine i znamo da vlasnik Danijel Levi teško pušta svoje fudbalere, ali je možda i Totenhemu vreme da otpočne novu eru, bez najboljeg engleskog fudbalera.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC