• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter oduševljen Dekijevim sinom: Čekaju još malo, a onda postaje lider "nerazura"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Filip Stanković je stao na gol Intera, a tu bi mogao i da ostane!

 Filip Stanković golman Intera Izvor: Profimedia

Filip Stanković je otišao na pripreme sa Interom i oduševio sve. "Nerazuri" su bili na turneji u Japanu, gdje je branio u prijateljskim mečevima sa Pari Sen Žermenom i Al Nasrom i pokazao je da kvalitet posjeduje. Kako izvještava "Gazeta delo sport" svi u klubu su oduševljeni njegovim napretkom, ali nije još vrijeme za prvi tim.

Mladi,21-godišnji reprezentativac Srbije sada neophodan negdje gdje bi branio stalno, a ponuda ne nedostaje. Prethodne dvije sezone branio je za Volendam prvo u drugoj, pa u prvoj holandskoj ligi, a sada je vrijeme za iskorak.

"Među lijepim utiscima sa japanske turneje je bez sumnje Filip Stanković. Sin umjetnika se istakao na golu u obje prijateljske utakmice - protiv Al Nasra kao i protiv PSŽ-a. Međutim njegova sudbina je takva da i 'nerazuri' i golman smatraju da je najbolja opcija za njega pozajmica", navodi se u tekstu. 

Prvi golman iz prošle sezone Andre Onana je napustio ekipu, Samir Handanović je završio karijeru i zapravo pored Stankovića Inter u sastavu ima mladog Brazilca Gabrijela Brazaa koji na pozajmicama u Albaseteu, Ovijedu, Kruzeiru i Spalu skoro da nije igrao, kao i Rafaelea De Đenara. Iskusni 29-godišnji golman je ponikao u Interu, nije odigrao nijedan meč za "nerazure" iako je bio pod ugovorom sa njima do 2018. godine, a nakon četiri godine u Seriji C vratio se da bude treći golman. 

Ukoliko Inter ubrzo ne nađe rješenje, a prva želja im je golman Bajerna Jan Zomer, mogao bi Stanković i da ostane u Milanu i postane prvi golman Intera! Da Inter ozbiljno računa na njega govori i to da u svom timu za narednu sezonu žele upravo Jana Zomera. Iskusni Švajcarac ima 34 godine, a nakon sedam godina u Bazeru i devet u Borusiji Menhengladbah prošle godine je bio zamjena za povrijeđenog Manuela Nojera u Bajernu. Sada hoće u Inter, a s obzirom na godine sigurno ne bi bio dugoročno rješenje. Čak i ako Stanković ove sezone ne stane na gol "nerazura", djeluje da je u planu da bude prva opcija za godinu ili dvije ako ovako nastavi da napreduje.  

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC