• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plaćen 52.500.000 i već se bruka: Mislili su da je spas, a on ne zna gdje se nalazi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nevjerovatan kiks golmana Andrea Onane, kojeg je Mančester junajted debelo platio Interu.

 Andre Onana primio gol sa pola terena Izvor: Twitter/kofoworola__a/printscreen

Mančester junajted je pomislio da je završio veliki posao u toku ljeta - David de Hea je otišao iz kluba kao slobodan igrač, a Andre Onana stigao za čak 52.500.000 evra! Doskorašnji golman Intera i reprezentativac Kameruna koji je tokom Mundijala u Kataru napustio tim, odmah je odlučio da zagospodari timom i uvede red, a trebalo bi da krene od sebe!

Na pripremnom meču protiv Lensa kamerunski golman je napravio nevjerovatnu glupost - istrčao je daleko od gola koji čuva, za šta je ubrzo kažnjen. Fudbaler protivničkog tima primijetio je njegov potez i sa gotovo polovine terena ga lobovao! Nakon što je pokušao da stigne do lopte koja je letjela iznad njegove glave Onana je završio zapetljan u mreži, a navijači na društvenim mrežama počeli su da se smeju... Pogledajte gol:

Fanovi ostalih timova ismijavaju Onanu i Mančester junajted, dok se najvatrenije pristalice tima sa "Old Traforda" žale na cijenu koju su morali da plate. Mnogi od njih pišu kako Inter treba da im refundira novac jer ih je očigledno prevario kada im je prodao golmana koji obožava da igra kao treći štoper u svojoj ekipi.

Upravo je to bila najveća kritika španskom golmanu tokom prethodnih sezona. De Hea nije često izlazio sa linije i mnogo je bolji bio kada je trebalo da se brani nego kada se započinju napadi iz posljednje linije. Sada su u Mančesteru dobili potpuno drugu krajnost, golmana kojeg će morati da zaustave da ne ode predaleko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC