• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola izgubio trofej, izgleda da će i njega: Siti ga više ne zanima - hoće dres evropskog velikana!

Autor Dragan Šutvić

Španski trener Pep Gvardiola mogao bi da upadne u problem jer njegov bivši klub vuče Bernarda Silvu.

 bernardo silva želi da napusti mančester siti  Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija izgubili su prvi trofej u sezoni pošto im je Arsenal nakon boljeg izvođenja penala "ukrao" Komjuniti šild, a situacija u taboru "Građana" mogla bi da se pgorša i zbog jednog (ne)očekivanog transfera! Ono što se šuška već nedjeljama sada je možda i eksplodiralo u svlačionici evropskog šampiona - Bernardo Silva hoće da napusti tim i pojača Barselonu u ljetnom prelaznom roku!

Dileme više nema, sjajni Portugalac koji je jedan od najvažnijih igrača u timu obavijestio je klupske čelnike o svojim namjerama. On želi da pojača španskog velikana i stavi se na raspolaganju Ćaviju, čija je velika želja već duži vremenski period. Ipak, transfer trenutno nije blizu realizacije jer portugalski ofanzivac ima dvije godine ugovora u Engleskoj, kao i prijedlog novog ugovora na stolu.

Mančester siti nema nikakvu namjeru da ga proda ovog ljeta, čak ni da otvori pregovore sa nekim drugom klubom, jer je klub već napustio krilni napadač Rijad Marez. Možda će Silva morati da pooštri zahtjeve kada je transfer u pitanju. Za sada se zna da je Barselona ponudila jednogodišnju pozajmicu i obavezan otkup narednog ljeta, kada bi za Portugalca izdvojili čak 58 miliona evra! Prvi pokušaj glatko je odbijen, a ostaje da se vidi da li će Katalonci pokušavati i dalje.

Što se tiče Bernarda Silve, njegova pozicija je jasna. Na pamet mu ne pada da produži ugovor koji ističe u ljeto 2025. godine, kao ni da prihvati neku od unosnih ponuda iz Saudijske Arabije. Želi samo u Barselonu jer smatra da će sa tim timom nastaviti da osvaja trofeje u bogatoj karijeri. Sa Benfikom je osvojio triplu krunu, sa Monakom bio šampion Francuske, a u Mančester sitiju ima 14 trofeja - pet titula u Premijer ligi, dva FA kupa, četiri EFL kupa, dva Komjuniti šilda i Ligu šampiona!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC