• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufonova žena preko radija čula da se razvodi od slavnog golmana?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Čuveni Đanluiđi Bufon je na nevjerovatan način saopštio da se razvodi, prije nego što je to saznala njegova supruga.

 Đanluiđi Bufon preko radija ostavio ženu Izvor: MN Press/Instagram/alenaseredova/printscreen

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon završio je igračku karijeru i ljubitelji fudbala širom svijeta više neće imati priliku da uživaju u izdanjima jednog od najboljih čuvara svih vremena. Beograd ga je, recimo, vidio tri puta između stativa, a fanovi sa raznih krajeva svijeta bili su oduševljeni kada god bi istrčao na teren. Ipak, izgleda da postoji i mračna strana Điđijeve ličnosti, a nju je najbolje upoznala njegova nekadašnja supruga Alena Šeredova, češka manekenka.

Đanluiđi i Alena su godinama bili u vezi i tokom nje dobili dvojicu sinova, a zatim su 2011. godine odlučili da svoju ljubav krunišu i brakom. On je potrajao sam tri godine i sve je palo kao kula od karata 2014. godine, a Alena Šeredova je bila šokirana načinom na koji je to saznala - legendarni golman je riješio da svoju dugogodišnju izabranicu ostavi preko radija! O tome je bila spremna da priča tek pet godina kasnije...

"Čula sam na radiju da me ostavio. Ipak nisam saznala zadnja, nego predzadnja, moj otac je saznao nakon mene", ispričala je Alena za "RAI Uno" i dodala: "Došla sam k sebi zbog naše djece, znala sam da moram učiniti sve kako bi se ona osjećala bolje i da moram imati visoko uzdignutu glavu, ali nije bilo lako." Pogledajte kako izgleda Alena:

Češka manekenka koja je svojevremeno pozirala i za najpoznatiji muški magazin na svijetu više nije željela da komentariše odnos sa legendarnim italijanskim golmanom, a oboje su ubrzo krenuli dalje. Điđi je u maju 2014. godine saopštio da je propao brak sa Alenom, ubrzo uplovio u novu vezu i već u januaru 2016. godine dobio je dijete sa italijanskom voditeljkom Ilarijom D'Amiko. Njih dvoje su se vjerili 2017. godine, ali do sada nisu odlučili da se vjenčaju.

Sa druge strane. Alena Šeredova je 17. jula 2023. godine rekla "da" italijanskom biznismenu Alesandru Nasiju, sa kojim je prije tri godine dobila ćerku. Sudeći po društvenim mrežama Điđijevi i Alenini sinovi Luis Tomas i David Li žive sa majkom, koja često kači njihove fotografije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC