• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RASPAD U PSŽ-U, NEJMAR ODLAZI! Mesi je prvi pobjegao, Mbape je ljut, a sad je prekipjelo i Brazilcu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nejmar je obavijestio upravu PSŽ-a i želi da napusti klub...

 Nejmar tražio da ide iz Pari sen žermena Izvor: Profimedia

Nejmar (31) hoće da ide iz Pari sen Žermena! Već je saopštio tu odluku čelnicima kluba i želi da se situacija što prije riješi i da ga klub proda. Izgleda da Kilijan Mbape nije jedina zvijezda koja napušta Parižane, doduše u klubu već uveliko rade na dovođenju pojačanja.

Mnogi svjetski mediji prenijeli su informaciju oko transfer zahtjeva Brazilca. "Navodno je rekao da bi se vratio u Barselonu. Problem je kako bi mogli da ga vrate zbog finansijksih problema. Ima trogodišnji ugovor sa Parižanima oko 25 miliona evra godišnje zarađuje. Glavno pitanje je da li bježi ili ga guraju iz kluba", navodi "Skaj sport".

Trener Luis Enrike je taj koji ima drugačije planove. "Enrike ga ne vidi kao ključnog igrača, nije on neko oko koga želi da gradi igru ekipe. Pričalo se i ranije da žele da ga prodaju, Čelsi ga je već tražio. Biće ovo turbulentno ljeto u Parizu", navodi britanski "Skaj sport".

Lionel Mesi prvi je otišao, Mbape je navodno već dogovorio sve sa Real Madridom za narednu sezonu i PSŽ hoće da ga proda sada da bi dobio obeštećenje, a mogao bi i Mbape da ode. Enrike je već dobio nekoliko igrača, stigao je Ćavi Simons, aktivirana je otkupna klauzula za Usmana Dembelea (50 miliona evra), Gonzalo Ramoš dolazi iz Benfike (80 miliona evra), a prije njih stigli su Lukas Ernandez, Milan Šrinijar, Marko Asensio, Manuel Ugarte i Kang-in Li. Ukupno je potrošeno oko 300 miliona evra, za sada...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC